• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

En viktig brikke er på plass

Den første nye signaturen for kommende sesong er på plass!

Felix Girard (28) viste seg som en hardtarbeidende og svært viktig spiller under den krevende sesongen vi nå har lagt bak oss. Nå har han skrevet under på en kontrakt som gjør han til Frisk-spiller ut sesongen 24/25.

Foto: Fehmi Sedijaj

- Felix viste inneværende sesong at han er en «go to guy». Han har en spillerstil som gir oss mye energi og trøkk i spillet. Samtidig er han en spiller du alltid vet legger ned 110% innsats. Den typen spiller er viktig å ha med i stallen, sier Sportssjef Wold.

Wold understreker også at hans ferdigheter som spiller, utover arbeidskapasiteten, er et viktig element i hvorfor han nå fortsetter i oransje,

- Girard viste seg som ikke bare en fysisk bra spiller, men også som en av ligaens beste droppere på 59.5%. I han vet vi at vi får en spiller som er defensivt god, samtidig som han har en positiv påvirkning på resten av spillergruppa.

Foto: Fehmi Sedijaj

Hovedpersonen selv, ser frem til de to kommende sesongene,

- Jeg trives veldig godt her, og er veldig glad for å få denne muligheten. Med en 2-årskontrakt får jeg muligheten til å være med å bidra til å bygge laget over tid. Det er en mulighet jeg ikke før har hatt i min profesjonelle karriere. Samtidig er Asker et sted hvor min familie og jeg trives veldig godt. Vi opplever menneskene som veldig vennlige og imøtekommende. Nå gleder jeg meg til ny sesong, hvor vi kan bite godt fra oss!

Vi gleder oss over at Girard nå blir å se i oransje de to neste sesongene!