• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Lørdag Lør 13 August Aug
Torsdag Tor 18 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 3 September Sept
Fredag Fre 9 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Lørdag Lør 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt

DREAMWORK GJØR COMEBACK SOM GULLPARTNER

Det er alltid et godt signal når gamle samarbeidspartnere velger å returnere til Frisk Asker, og denne gangen er det Dreamwork som gjør comeback i den oransje drakten! Vi er utrolige stolte over at nettverket økes, og ikke minst at en aktør som Dreamwork nå kommer tilbake.

Partner og eier i Dreamwork, Dag Armand Iversen sier følgende: «Vi har god erfaring fra vår forrige periode som samarbeidspartner med Frisk Asker, så avgjørelsen var egentlig veldig enkel, men fra vårt ståsted handlet det mer om timingen og vår ressursbruk. Skal bedrifter lykkes i et så profesjonelt nettverk som det Frisk Asker representerer, så setter det samtidig noen krav på oss som partner. Skal man lykkes, så må man også delta, og det er nok grunnen til at vi har stått utenfor i den siste perioden», avslutter Iversen.

Fortell litt mer konkret om samarbeidet som nå er inngått: «Da vi fikk høre om at Frisk Asker skulle øke bemanningen i administrasjonen, bygge en sterkere kultur og jobbe med organisasjonsutvikling, så tok vi umiddelbart kontakt med styreleder Øystein Hærem og daglig leder Nicolay Sørensen. Vi hadde så utrolig lyst til å bli med på denne reisen sammen med klubben, og det faktum at vi kjente hverandre godt fra før av gjorde avgjørelsen enkel fra vår side», sier Iversen.

Hva er det dere gleder dere mest til i samarbeidet med Frisk Asker? «Ja, det er veldig mye, men jeg velger å trekke frem tre ting: overgangen til ny arena med de nye mulighetene som vil dukke opp, bli en del av nettverket og næringslivet i regionen, samt bli med på den organisatoriske utviklingen av klubben», avslutter Dag.

Vi møter en fornøyd Markedssjef Fredrick Bråten Haugland som velger å fremheve klubbens evne til å tiltrekke seg «gamle» samarbeidspartnere:

For oss er den identiteten som er bygget opp over tid viktig, og det at en viktig aktør som Dreamwork velger å returnere til oss gjør oss stolte over det arbeidet som er lagt ned i mange år. Vi tror på en felles vekst sammen med Dreamwork og jeg gleder meg til vi er i gang med den første ansettelsen.

OM DREAMWORK

Dreamwork Group er et rekrutterings- og bemanningsbyrå med kommersielle stillinger som spesialfelt. Vi leverer våre tjenester til bedrifter i hele landet. Vi vet at det å skape tillit og lytte til deg som kunde er avgjørende, og ved å sette oss inn i din bedrifts behov, verdier og ambisjoner, finner vi riktig talent til din organisasjon. Gjennom dette arbeidet legges samtidig et godt grunnlag for en lang og vellykket relasjon mellom bedrift og nyansatt. Det er dette som er selve drivkraften i alt vi gjør, og som inspirerer oss til å tenke nytt og kreativt på rekrutterings- og bemanningsprosessen.

Vi er et rekrutteringsbyrå som satser stort på ny teknologi og digitale kanaler for å finne de beste kandidatene, og tar i bruk flere ulike rekrutteringsverktøy og aktiviteter – som blant annet:

  • Dreamwork Assessment, som består av personlighetsanalyser og evnetester for å matche kandidater og arbeidsgivere på best mulig måte. Vi støtter også våre kunder med analyser av eksisterende team for optimalisering av organisasjon og resultater.
  • Proaktivt søk og fortløpende kandidatintervjuer, noe som betyr at vi kanskje allerede har kandidaten du ser etter.
  • Digital markedsføring, sosiale medier og big data, slik at vi finner de beste kandidatene – og kanskje til og med tiltrekker oss de som i utgangspunktet ikke er på jobbjakt.

Kontaktinformasjon

Dag Armand Iversen

Telefon: 957 99 483

E-post: [email protected]

Bedriftsinformasjon

Dreamwork Group AS

Gjerdrums vei 11

0484 Oslo

E-post: [email protected]