• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

I FYR OG FLAMME

Tirsdag 30.november var det endelig tid for å ringe julen inn sammen med klubbens gode nettverk, og med herlig frokost levert av Asker Kroen, Nærbakst og Ringnes, så var rammen satt.

Mer enn 100 samarbeidspartnere var samlet i morgentimene på Asker Kulturhus, og FOR en start vi fikk. zEtter en pumpende Frisk Asker-intro med lys, lyd og røyk entret foredragsholder Eirik Norman Hansen scenen til stor jubel. Eirik er en ekte og oppriktig teknologioptimist. Han har over 20 års erfaring som leder, rådgiver og forretningsutvikler, og har gjennom hele sin karriere jobbet med og for digitalisering og endring. Norman Hansen er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for oss mennesker, organisasjoner og samfunn og hvordan dette former verden nå og i tiden som kommer.

Foto: Kjell Henry Hustad

I 2018 ble Eirik Norman Hansen kåret til årets foredragsholder av Talerlisten, og i 2019 rangert som en av de beste foredragsholderne av Kapital. Eirik holdt et meget underholdene og humoristisk foredrag om teknologi, og avsluttet det hele med å fly flere droner rundt omkring inne i Multisalen. Vi kan med trygghet si at Eirik er en av de beste fordragsholderne som noen gang har stått på scenen i regi av Frisk Asker!

Foto: Fredrick H. Bråten

Etter pausen var det duket for «Gutta Krutt» ved Vidar Wold og Jan Andre Aasland som redegjorde for status Fjordkraftligaen og tankene rundt tabellen, spillertroppen og oppsummering av gruppespillet i Champions Hockey League. Med solide sportslige prestasjoner som bakteppe gikk vi videre i programmet og satt i gang den tradisjonsrike «kollekten», og denne gangen var det Compass Group, Canon Business Centre Lysaker, Frisk Asker Junior og B17 som fikk sine minutter på scenen for en bedriftspresentasjon. Det var også tid for viktig markedsinformasjon fra klubbens markedssjef Fredrick Bråten Haugland og her ble det redegjort for mulighetene som nå åpner seg i ny arena, salg av losjer og ikke minst siste oppdatering rundt fremdrift.

Foto: Kjell Henry Hustad

Til slutt avsluttet vi julefrokostmøtet med to herlige julesanger fremført av Daniel Nord fra Sandell Agency. Nå ønsker vi alle våre samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år, og så sees vi forhåpentligvis til nytt frokostmøte den 25.januar hos Varner på Billingstad.

Video: B17

Før vi tar juleferie, også i administrasjonen ønsker vi å takke våre gode samarbeidspartnere for deltakelsen, og ikke minst Asker Kulturhus som fasiliteter verdens beste møteplass! Takk til Asker Kroen, Ringnes og Nærbakst for servering av deilig frokost!

Følg oss på LinkedIn her Følg oss på Instagram her