• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

EN LANG KARRIERE ER VED VEIS ENDE

Vi kan i dag meddele at Petter «P» Kristiansen ikke er med videre i Frisk Asker sitt A-lag.

Det er delte grunner til dette. En er økonomi, og den andre er at klubben er på vei inn i et generasjonsskifte. I disse «corona tider» er klubben nødt til å ta tøffe valg, samtidig som vi er inne i en fase hvor flere av dagens spillere nærmer seg slutten av karrieren.

Vi er derfor nødt til å se på en fornyelse og vil ikke havne i en situasjon hvor vi mister store deler av stammen til samme tid.

ØVERST PÅ ADELSKALENDEREN

Petter har vært lojal og troner øverst på adelskalenderen til Frisk Asker. Han er en av få spillere i klubben som har seriemesterskap og norgesmesterskap for klubben i nyere tid, og «P» har gått gradene i klubben helt fra hockeyskolen og opp til A-laget. Debuten kom i sesongen 2003/2004, og i hele 17 sesonger har han vært fast inventar i Frisk Asker før han spilte sin siste sesong nå i 2019/2020.

#26 har vært en fantastisk ambassadør for klubben i en årrekke, og vi vil takke han for alle høydepunktene vi har fått dele med han i 17 sesonger på toppnivå i norsk ishockey!

NY U18-TRENER

Petter beveger seg imidlertid ikke lenger enn trappen ned til NTG. Her blir han klubbens nye trener på U18-laget hvor han skal viderebringe Frisk-kulturen til klubbens talenter og utvikle disse til fremtidige A-lagsspillere.

Petter har også noen ord han vil dele med alle som har fulgt med i hans lange karriere i Frisk Asker:

– Jeg hadde håpet å få spille litt lenger. Samtidig skjønner jeg at klubben må ta noen valg, og at det er ekstra utfordrende i den tiden vi er i nå. Det at vi endelig vant et NM-gull, gjør det enklere å akseptere at karrieren nå er over.

– Jeg gleder meg til nye utfordringer som trener for U-18, og ser fram til å fortsette å jobbe med hockey, i en litt ny rolle, sier Petter.

– Jeg vil benytte anledningen til å takke alle i og rundt klubben for en fantastisk tid sammen, avslutter spilleren som nok kommer til å trone øverst på Adelskalenderen en stund fremover! For med 763 A-lags kamper for klubben, som inkluderer 6 CHL-kamper, er det et godt stykke ned til neste aktive spiller på den listen. I tillegg kan "P" skilte med 3 A-landskamper, og 8 landskamper på juniornivå.

TUSEN TAKK FOR INNSATSEN P!

Vi sier tusen takk for hans lojale og årelange bidrag til Frisk Asker og er glade for at Petter velger å fortsette i klubben i en ny og spennende rolle!