• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Lørdag Lør 18 Januar Jan
Fredag Fre 24 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Tirsdag Tir 18 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 20 August Aug
Lørdag Lør 29 August Aug
Lørdag Lør 5 September Sept
Onsdag Ons 9 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Søndag Søn 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt

EN LANG KARRIERE ER VED VEIS ENDE

Vi kan i dag meddele at Petter «P» Kristiansen ikke er med videre i Frisk Asker sitt A-lag.

Det er delte grunner til dette. En er økonomi, og den andre er at klubben er på vei inn i et generasjonsskifte. I disse «corona tider» er klubben nødt til å ta tøffe valg, samtidig som vi er inne i en fase hvor flere av dagens spillere nærmer seg slutten av karrieren.

Vi er derfor nødt til å se på en fornyelse og vil ikke havne i en situasjon hvor vi mister store deler av stammen til samme tid.

ØVERST PÅ ADELSKALENDEREN

Petter har vært lojal og troner øverst på adelskalenderen til Frisk Asker. Han er en av få spillere i klubben som har seriemesterskap og norgesmesterskap for klubben i nyere tid, og «P» har gått gradene i klubben helt fra hockeyskolen og opp til A-laget. Debuten kom i sesongen 2003/2004, og i hele 17 sesonger har han vært fast inventar i Frisk Asker før han spilte sin siste sesong nå i 2019/2020.

#26 har vært en fantastisk ambassadør for klubben i en årrekke, og vi vil takke han for alle høydepunktene vi har fått dele med han i 17 sesonger på toppnivå i norsk ishockey!

NY U18-TRENER

Petter beveger seg imidlertid ikke lenger enn trappen ned til NTG. Her blir han klubbens nye trener på U18-laget hvor han skal viderebringe Frisk-kulturen til klubbens talenter og utvikle disse til fremtidige A-lagsspillere.

Petter har også noen ord han vil dele med alle som har fulgt med i hans lange karriere i Frisk Asker:

– Jeg hadde håpet å få spille litt lenger. Samtidig skjønner jeg at klubben må ta noen valg, og at det er ekstra utfordrende i den tiden vi er i nå. Det at vi endelig vant et NM-gull, gjør det enklere å akseptere at karrieren nå er over.

– Jeg gleder meg til nye utfordringer som trener for U-18, og ser fram til å fortsette å jobbe med hockey, i en litt ny rolle, sier Petter.

– Jeg vil benytte anledningen til å takke alle i og rundt klubben for en fantastisk tid sammen, avslutter spilleren som nok kommer til å trone øverst på Adelskalenderen en stund fremover! For med 763 A-lags kamper for klubben, som inkluderer 6 CHL-kamper, er det et godt stykke ned til neste aktive spiller på den listen. I tillegg kan "P" skilte med 3 A-landskamper, og 8 landskamper på juniornivå.

TUSEN TAKK FOR INNSATSEN P!

Vi sier tusen takk for hans lojale og årelange bidrag til Frisk Asker og er glade for at Petter velger å fortsette i klubben i en ny og spennende rolle!