• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Tirsdag Tir 25 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 5 Februar Feb
Tirsdag Tir 15 Februar Feb
Torsdag Tor 17 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Tirsdag Tir 22 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar

LETT MATCH MOT FJØSET!

-Vi spilte bra, og vant!

- Vi gjør en god kamp. Første periode gjør vi en god figur, det svinger litt mer i midtperioden. Når Storhamar pådrar seg en 2+2 i sisteperioden utnytter vi sjansen og stenger kampen på en god måte. Storhamar er et godt lag, og det er alltid tøffe kamper så det at vi drar i land en seier i dag er deilig, sier Kristoffer Thomassen.

Han hadde all grunn til å være fornøyd. Unggutten leverer en særdeles bra kamp, og slikt høster man skryt av.

-Det allltid å hyggelig å få slike tilbakemeldinger, det er noe å ta med seg videre, avslutter en smilende Thomassen.

Foto: Finn Eriksen

Alt lå til rette for en morsom kveld i Askerhallen. Det ble satt publikumsrekord for sesongen, Friskus var i sitt ess og det var jammen spillerne det også. Når vi lover festaften, sørger vi for å at det blir en festaften.

Foto: Geir Arnesen

Første periode åpnet akkurat slik vi ville, etter drøye fire minuttter viser Viktor Granholm hvorfor skuddbørsa hans er noe å frykte. Det skulle ikke ta lange tiden før Storhamar reduserte til 1-1. Granholm var på sin side ikke ferdig for kvelden og sørget for at vi tok ledelsen nok en gang. I det perioden er rett over halvspilt, finner Eskil Wold veien til utvisningsboksen. Det skulle han senere gjøre opp for. Da Storhamars Mostue pådrar seg to minutter for hekting, prikker Wold pucken rett i nettet. Peioden ender 3-1!

De "mange" tilreisende fra Hamar skulle få litt mer å juble over i andre perioden. De åpner ballet med to raske scoringer av Edvardsen og Solem. Det gikk et lite sus i hallen da tavla plustelig viste 3-3. Det hadde skåningen i oransje planer om å gjøre noe med. Hampus Gustafsson får en lekker pasning av finske Niklas Nevalainen og trokler seg rundt en langflat Stensrud og setter pucken akkurat der den hører hjemme og sørger for 4-3 ledelse.

Foto: Geir Arnesen

-Det var selvfølgelig deilig. Det har ikke vært så enkelt å komme tilbake fra skade, men det ble poeng! Vi spilte bra, og vant. Det er det viktigste, sier Hampus Gustafsson.

Tredje periode startet med èn i hver utvisningsboks, som begge må sone for slashing. 4 mot 4 ebber ut i ingenting. Først da Saltsten først pådrar seg to minutter for hekting, og deretter prater på seg to minutter for usportslig oppførsel seiler Wold opp og plasserer pucken akkurat der den hører hjemme. Med 5-3 på tavla og drøye to minutter igjen av kampen tar Storhamar ut keeper. Det hjelper lite når laget jobber godt i egen sone og eleminerer alle farer. Kampen ender 5-3 og gutta sørger for at tre viktig poeng blir igjen i Askerhallen.

Foto: Fehmi Sejdijaj

Nå gleder vi oss til neste kamp! Den spilles mot Ringerike, på borteis allerede på tirsdag. Vi sees der!