• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

FRISK ASKER SIN NYE HJEMMEBANE FÅR NAVNET VARNER ARENA

Pressemelding 10. januar 2022

Frisk Asker Hockey har inngått en avtale med motekonsernet Varner som innebærer at klubbens nye arena vil bære navnet Varner Arena. Avtalen har en ramme på 10 år.

Den nye arenaen på Risenga i Asker er en av Norges største og mest moderne ishockeyarenaer. Arenaen er blant annet hjemmebane for Elitelaget Frisk Asker Hockey, NTG, Superlaget, et tilbud til mennesker med ulike behov, og breddeidretten.

Frisk Asker har lang tradisjon for å drive en klubb tuftet på frivillighet, samarbeid og et felles mål om å lykkes. Fra klubben ble stiftet i 1922, til i dag – 100 år senere, er det fortsatt menneskene, som på ulikt vis er engasjert i klubben, som står sterkest. Mennesker som har gitt av sin tid, kunnskap, lidenskap og på sitt vis har bidratt til at de nå kan flytte inn i sin nye storstue. Frisk Asker er stolte over det som er skapt de foregående 100 årene, og gleder seg over de mulighetene som en ny arena gir.

- I arenaen skal vi sammen juble over nye triumfer, skape fantastisk stemning og et hockeytilbud regionen aldri har sett maken til. Vi ønsker også å løfte tilbudet for kommunens innbyggere, utover det å være en arena for hockey. Varner Arena skal være et sted der mangfold står i sentrum og hvor alle mennesker, i alle aldre, skal kunne møtes. Vårt mål er at Varner Arena skal være hjertet i Asker, sier Nicolay Sørensen, daglig leder i Frisk Asker Hockey.

Klubben er sikre på at Varner er den beste samarbeidspartneren for arenaen. Avtalen innebærer også at Dressmann fortsetter som Generalpartner de neste 10 årene.

- Sammen har vi løftet oss som klubb, tatt nye steg, profesjonalisert klubben og etablert oss i toppen av norsk ishockey. Det er derfor ekstra stort for hele klubben at Varner med eierne Petter, Marius og Joakim i spissen, nå har valgt å videreføre og forsterke dette gode samarbeidet. Det gjør noe med oss som klubb og skaper en stolthet, sier Fredrick Bråten Haugland, Markedssjef i Frisk Asker Hockey.

Varner og Dressmann har vært klubbens desidert største og viktigste samarbeidspartner Frisk Asker siden tidlig 90-tall.

- Vi er stolte over å sette familiens og konsernets navn på denne arenaen. Verdiene til Varner går godt sammen med klubbens verdier, der menneskene står i sentrum og man sammen skaper fantastiske resultater. At vi har fått på plass en så langsiktig og god avtale er et resultat av gjensidig respekt og sammenfallende interesser , sier Petter Varner, administrerende direktør Dressmann.

Kontaktpersoner:

Nicolay Sørensen, Daglig Leder Frisk Asker Hockey, mobil: 905 20 308

Julie Eckhardt, Pressekontakt Varner, mobil: 922 00 156