• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

- DET LØSNER I ANDRE PERIODE

Endelig var det tid for hockeykamp i Varner Arena igjen, og denne gangen var det duket for barnas dag! Det er få ting i verden, foruten hockey, som er så morsomt som å se barn lyse opp av glede – og det gjorde de jammen i dag. Alpakka-kos, ansiktsmaling, lek, morsomheter og ikke minst Friskus gjorde dagen komplett for mange små.

Assistenttrener Simon Stolt Wang påpekte før kampen at jobben måtte gjøres dersom tre poeng skulle forbli i Varner Arena. Under kveldens første periode så det ut til at de oransje hadde en ganske så treig start på arbeidsdagen. Det var først etter at Grüner tok ledelsen 15 minutter inn i kampen, at hjemmelaget våknet. Bare sekunder sendere, legger Emil Kvernmo Wasenden opp en nydelig pasning til Fredrik Bjørndal som smeller pucken rett i nettet. Perioden ender 1-1, skuddstatistikk: 10-4.

Det var nok mange som var lettet da pucken omsider gikk inn i mål. Målscoreren selv er heller skeptisk til hvordan laget håndterer kveldens første periode,

- Vi er så som så første periode. Det er mye rufs, og perioden utviklet seg egentlig som vi fryktet. Vi møter et antatt svakere lag og begynner å gjøre de tingene som ser bra ut, og ikke det som er riktig. Det løsner mer i andre periode, vi spiller vårt spill og vinner til slutt.

Foto: Henning Ekeli

Fredrik Bjørndal har fått en kanonstart på sesongen, men hovedpersonen selv mener det handler om langt mer enn egen scoringsform,

- Det har løsnet litt i år. Jeg har kommet på rekke med Gustafsson og MacIntyre som gjør finspillet. Da kan jeg stå foran mål, ta returer og blokkere keeper som gjør at jeg får de målene. Men jeg tar de, jeg!

Det så hakket lysere ut når gutta gikk på is til andre periode. Det var tydelig at det var mer fart og vilje i laget. Drøyt fire minutter inn i perioden, gjør Anton Holm det han kan best, nemlig å sette pucken i mål. På stillingen 2-1 skulle Bonsaksen finne veien til utvisningsboksen, men gutta gjør et solid undertall og slipper ikke til gjestene fra Løkka overhode. Halveis inn i perioden var det nok en gang duket for jubel. Thomas Valkvæ Olsen finner Hampus Gustafsson som vet hvor målet står – 3-1. Slik ender perioden. Skuddstatistikk: 23-5

De lilla-kledde fra Oslo hadde lite å by på i kveldens siste periode, og hjemmelaget kunne komfortabelt ri inn seieren. Men før seieren var et faktum, kunne man se Thomas Valkvæ Olsen på poengjakt i det han leverer en solid pass med adresse Sondre Bolling Vaaler. Romerikegutten sørger for kveldens siste og fjerde mål for Frisk Asker. Kampen ender dermed 4-1, med en skuddstatistikk på totalt 46-23.

Etter kampens slutt var det mange spente små som ventet på at gutta skulle ta turen ut fra garderoben. I tur og rekke kom spillerne, og smilet på barna gikk omtrent helt rundt. Det satser vi på at gjentar seg på lørdag, når Sparta gjester Varner Arena. Billetter finner du via denne linken.