• Hovedpartnere

    Partnere

- En mulighet man mest sannsynlig aldri får igjen

Mens andre drar på påskeferie, setter Max Krogdahl seg på flyet til England søndag for å spille sluttspill for Coventry Blaze.

Hvorfor gjør du dette, Max?

"Jeg velger å dra til England for å spille sluttspill fordi det virker som en unik mulighet til å forlenge sesongen, og få mye ekstra kamp trening," sier Max Krogdahl om det at han nå har skrevet under en korttidskontrakt med Coventry Blaze.

"Det er jo en mulighet man også mest sannsynlig aldri får igjen, og som vil gi litt erfaring samt et minne for livet. I tillegg gjør jeg det for å forlenge sesongen og gjøre mest mulig ut av årets sesong."

Men Max blir ikke eneste nordmann i klubben. Også Nicolai Bryhnisveen har signert for klubben, en klubb Nicolai har spilt en sesong for allerede (2018/19), en sesong han ble kåret til årets back.

Hva slags opplegg er det som venter deg?

"Det er fire lag fra den engelske ligaen som skal spille en cup/sluttspill som går over fem uker. Husker jeg rett skal hvert lag spille 12 kamper."

Hvordan løser man corona-problematikken?

"De løser det slik at lagene bor på hotell og spillerne blir en del av en boble for å holde seg unna corona."

Hva vet du om laget og byen du skal til?

"Lite kjennskap til laget, men driver og leser meg opp litt nå. Hele oppholdet er i Nottingham og kampene skal spilles på deres arena."

Foreløpig har laget kun åtte løpere, i tillegg til syv backer, men Max regner med at det blir signert flere spillere i løpet av uken.

TETT KAMPPROGRAM

Som Max sier er det 12 kamper for hvert av lagene, og allerede 3. april møter Coventry Blaze Manchester Storm. (Kampene vil etter det vi forstår streames, og mer informasjon om dette finner man på Coventry Blaze sin hjemmeside.) Drøye tre uker senere avslutter de serien mot Nottingham Panthers. Går laget til finalen spilles den best av tre kamper, og disse spilles 1. til 3. mai. Deretter venter Petter Thoresen og landslaget for unge Krogdahl!

Vi ønsker Max lykke til både i England og på landslaget!