• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG: RINGERIKE

Vi står foran den første av to muligheter for å hente livsviktige poeng om vi skal berge hjemmebanefordelen i sluttspillet.

Vi står foran årets vinterferiekamp, og det som på mange måter kan kalles for noen skjebnesvangere dager for Asker-laget. Med full pott mot Ringerike på hjemmebane, kan vi muligens oppleve «finalen» om fjerdeplassen, og hjemmebanefordelen i kvartfinalene, i Sarpsborg på lørdag. Her finnes det inget annet råd enn alle mann til både Varner Arena og Sparta Amfi på lørdag. Billetter til dagens kamp finner du ved å klikke deg inn her!

I forkant av dagens kamp arrangeres det også gratis skøyte- og aktivitetsdag fra kl. 10.00-14.00 på Risenga kunstis. Mer informasjon om vinterferiens store høydepunkt, med blant annet spillerbesøk, gratis mat og drikke og masse lek, finner du ved å klikke deg inn her!

Vi minner om at supporterklubben setter opp buss til Sarpsborg førstkommende lørdag, og at de arrangerer en sammenkomst i Sportsbaren før avreise. Mer om det kan du lese ved å klikke deg inn her.

Statistikk

Vi er klare for det 22. oppgjøret mellom kveldens motstandere. Noe som har resultert i 16 seiere, to tap og tre uavgjort. På de ti siste kampene har hjemmelaget vunnet 9 og tapt 1.

Ringerike ligger på en 9.plass med 11 poeng mindre enn Lørenskog, og en mer kamp spilt. Mens Frisk Asker ligger på en femteplass, og kun 6 poeng bak fjerdeplassen.

EHLs gullhjelm

Tobias Lindström fester stadig grepet om «gullhjelmen», nå med 42 poeng, hvor av 23 er assist og 19 er mål.

Leonards Rimjams har hatt et godt tak på toppen av den interne poengtabellen hele sesongen, men Jussi Tammela puster han nå i nakken med kun to poeng mindre. Førstnevnte stå oppført med 7 mål og 21 assist, mens Tammela står med 13 mål og like mange assist.

Keeperduellen

Etter Roy Johansen sin uttalelse til Budstikka etter søndagens kamp, ser det ut til at Mitch Gillam skal vokte buret også i dag. Hans debut for Frisk Asker var ikke den helt store utfordringen, da det kun endte med 12 skuddforsøk, hvor ett gikk i mål som gir en redningsprosent på 91.7%.

For Ringerike er det Mathias Arnkvern Skjerpen som har voktet mest denne sesongen, med 21 kamper. Han står nå oppført med en redningsprosent på 87.7% etter 663 skuddforsøk, hvor 93 har endt i nettet, et snitt på 4.5 innslupne mål per kamp.

Følg kampen

Som alltid håper vi at du tar turen til Varner Arena, og minner om at du finner billetter her! Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play, eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.