• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

WE’RE BACK – REGIONENS NETTVERK ER TILBAKE

Tirsdag 28.september var dagen og Asker Kulturhus var stedet der klubbens solide nettverk igjen kunne møtes til et frokostmøte, og gjett om stemningen var til å ta og føle på!

Klemming, latter og glede

Det var så utrolig deilig å endelig kunne møtes fysisk igjen på et frokostmøte, og for en oppladning til Oilers-kampen vi fikk! I foajeen var vi vitne til klemming, latter og glede da nettverket fikk anledningen til å treffes, og med herlig frokost levert av Asker Kroen, Nærbakst og Ringnes, så var rammen satt for høstens store frokostmøte på Asker Kulturhus. En tydelig rørt Erik Wold strålte fra scenen i det han ønsket de mer enn 110 fremmøtte velkommen til en pumpende Frisk Asker-intro.

Foto: Kjell Henry Hustad

Kolekten, Tv2 og sesongen så langt.

Det var et innholdsrikt og spennende program som markedsavdelingen hadde lagt opp til, og først ut var det presentasjon av klubbens ny-ansatte i administrasjonen, nemlig Thea Amanda Loktu, etterfulgt av den klassiske «kollekten». Her fikk Thon Hotel Vettre, LarsLars Productions og Dekk1 presentert seg og sine konsepter, og etter antallet visittkort å dømme, så ser det ut som om alle fikk mange nye leads å jobbe videre med. Jonas Bariås og Bjørn Erevik fra TV 2 Sporten redegjorde deretter litt om TV 2 Sporten sin satsing på hockeyen, tabelltipset og ikke minst en liten evaluering av sesongen hittil, samt tanker og ideer om hvordan norsk hockey kan utvikles videre. Et spennende innslag hvor vi nettverket til Frisk Asker for første gang fikk et innblikk i medierettighetsinnehaver sine tanker. Kanskje dette kan være til inspirasjon for nettverket fremover?

Foto: Kjell Henry Hustad

Arenaprat og mingling

Videre i programmet var det klart for litt arenaprat med Kaia Conradi fra Backe Stor-Oslo, og Frisk Asker sin daglige leder Nicolay Sørensen og Markedssjef Fredrick Bråten Haugland. De tre på scenen redegjorde for siste status på arena, prosessen frem mot første seriekamp, og så fikk vi en sniktitt på losjer, restaurant, VIP-områder og andre kommersielle arealer i den nye storstuen.

Selvfølgelig var det tid til mingling og relasjonsbygging i pausen, før Vidar Wold, Jan Andre Aasland og Henrik Fayen Vestavik entret scenen med tema «kort om sport». Ettersom det var lenge siden sist, så slo Markedsavdelingen til med nok en «kollekt», og denne gangen var det Familiehjelp, Verifone og Axactor som fikk presentere sine bedrifter.

Foto: Thea Amanda Loktu

Nå starter nedtellingen!

Programmet ble avsluttet med viktig markedsinformasjon fra markedsavdelingen ved Fredrick og Thea. Den store nyheten var at lanseringen av «Nettverksdagen 2021», så nå teller vi ned dagene til tirsdag 26.oktober hvor #regionensnettverknummer1 igjen kan møtes til nettverksarrangement på Asker Kulturhus.

Ny-signering

Gladnyhetene stopper ikke der, for rett etter at programmet på scenen ble offisielt avsluttet, så signerte likeså godt klubbens Markedsavdeling avtale med en ny samarbeidspartner: Strategic Consulting Group ved Arne Harket og Mansour Rashidi blir ny Nettverkspartner og deres hovedområder er mulighetsanalyser, strategidefinering, implementering og workshops. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Arne og Mansour, og vi ønsker selskapet hjertelig velkommen til Frisk Asker Hockey og #regionensnettverknummer1

Foto: Thea Amanda Loktu

Vi takker våre gode samarbeidspartnere for deltakelsen, og ikke minst Asker Kulturhus som fasiliteter verdens beste møteplass! Takk til Asker Kroen, Ringnes og Nærbakst for servering av deilig frokost!

Snurr film

LarsLars productions har samlet mange av øyeblikkene fra frokostmøte, så snurr film og kos deg!

Video: LarsLars Productions

Følg oss på Linkedin Følg markedsavdelingen på Instagram!