Søk Friskuslosjen
Publisert: 2023-10-10
Bamsefondet
I Varner Arena er det dedikert en egen losje til de som av ulike grunner ikke kan dra på kamp, på lik linje med andre.

Om Friskuslosjen

Friskuslosjen har som formål å tilby et trygt og tilrettelagt miljø for å se hockeykamp. Losjen har et spesialtilpasset ventilasjonssystem og er et lukket rom, og kan derfor brukes av mennesker med ulike helseutfordringer og som trenger spesielle helsemessige tilpasninger, samt deres pårørende. Friskuslosjen skal også kunne brukes av besøkende fra andre klubber eller regioner, eller av brukere med spesielle behov på andre arrangement. Friskuslosjen er også et tilbud til barn, unge og voksne som trenger et skjermet miljø for å kunne dra på hockeykamp. 

Er du i tvil om at du eller din gruppe passer under denne beskrivelsen eller kvalifiserer til å få tildelt Friskuslosjen under en kamp? Søk likevel! 

I Friskuslosjen får du

Å dra på kamp i Varner Arena skal gi en opplevelse utenom det vanlig. Det får man også i Friskuslosjen. Som besøkende i Friskuslosjen vil man få servert mat og drikke, samt en overraskelse. Etter kampens slutt vil det komme celebert besøk av spillere. Alt dette - helt gratis! 

Vil du søke?

Dersom du eller de du måtte søke for, oppfyller kravene for tildeling av Friskuslosjen, ber vi deg sende oss en e-post med informasjon og en kort begrunnelse. Søknaden sendes til [email protected]

I søknaden ber vi deg oppgi hvilke kamper som er aktuelle for deres eventuelle besøk. Disse oppdateres så fort terminlisten for 24/25 er klar. 

Vi tar forbehold om eventuelle endringer.

Loktu Thea
Arenapartner
Generalpartner
Hovedpartner