• Hovedpartnere

    Partnere

Askerhallen

Ishallen er en standard ishockey-arena (30m x 60m) med is fra medio august til påske.

Garderober: 4 + trener-/dommergarderobe

Publikumstoaletter: 4

Handikaptoalett: Ja

Antall losjer: 6

Tilskuerkapasitet: 2800

Flest tilskuere i en seriekamp er 3 012, og ble satt under en festkamp arrangert av Norman Antivirus AS mot Vålerenga Ishockey 22. november 2007.

Publikumsrekorden stammer fra femte og avgjørende finale i 2002 da 3200 benket seg i hallen og så Frisk vinne 1-0 over Storhamar.

 

Hvordan finne veien

Om en kommer med bil, tar en av fra motorveien til Asker, så følger en Riksvei 167 mot Heggedal. Ved første lyskryss følger en skiltet til Askerhallen ned mot venstre. En får så etter kort tid Askerhallen på høyre hånd.

Om en kommer med tog bør en forlate stasjonen inn mot Asker sentrum. En bør så holde stasjonsbygningen på høyre hånd og så gå opp de trappene ved sykkelhotellet, og følg veien til du passerer “7-11” på høyre hånd. Fortsett rett frem forbi 2 rundkjøringer (over motorveien) og frem til første lyskryss. Følg der skiltet til Askerhallen, dvs. ned mot venstre (kryss veien). Fortsett nedover Bleikerveien, og Askerhallen vil dukke opp på høyre side rett etter Bleiker Videregående Skole.

Under byggingen av ny arena vil det være begrenset med parkeringsplasser på kampdager, og det er anlagt nye parkeringsplasser ved brannstasjonen. Den ligger like etter lyskrysset på høyre hånd.

Derfra tar det ca 10 minutter å gå ned til Askerhallen.