• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Søndag Søn 26 September Sept
Tirsdag Tir 28 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Tirsdag Tir 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des

NESTE KAMP: STAVANGER

Vi starter nyåret med hjemmekamp, og det er laget som innehar 4. plassen på tabellen som er motstander lørdag.

Etter to sure tap mot Vålerengen i romjulen gjelder det nå for gutta å få snudd trenden og slå tilbake når Stavanger kommer på besøk. Laget fra oljehovedstaden har selv snudd en dårlig trend, og har nå fire strake seire etter at de tapte to kamper på rad. Først 1-3 tap mot Storhamar i CC Amfi, og deretter på straffer mot Lillehammer etter det som må ha vært sesongens merkeligste straffemål. Etter det har laget altså fire strake seire, men det må bemerkes at disse har kommet mot lagene som innehar de tre nederste plassene på tabellen.

Vi har møtt Stavanger kun én gang tidligere denne sesongen, og i DNB Arena var det vi som kunne reise hjem med alle poengene etter 2-1 seier etter mål fra Thomas Valkvæ Olsen og Hampus Gustafsson.

Stavangers beste poengplukker så langt denne sesongen er Dan Kissel. Amerikaneren som er inne i sin andre sesong i Stavanger etter to sesonger i Sveits har notert seg for 12 mål og 17 assister, og er med det syv poeng foran David Morley. Canadieren er inne i sin tredje sesong i Oilers-drakten, etter to sesonger i Lillehammer. Deretter følger Markus Søberg med 17 poeng og Joey Martin med 16 poeng.

I mål finner vi Henrik Holm, og 30 åringen har en redningsprosent på 92,4%.

ASKERS STOLTHETER

På onsdag ble det nok en scoring for Bobby Thomas MacIntyre, og han er med det oppe i 32 poeng med 10 mål og 22 assister. Hampus Gustafsson følger på plassen bak med 27 poeng (13+14), og deretter Mats Josten Frøshaug med 25 (5+20). For fullstendig liste, se statistikk-siden.

Flest mål er det Viktor Granholm som har scoret med sine 14 fulltreffere. Hampus har 13 mål, og deretter følger Thomas Valkvæ Hollevik Olsen som har 12 mål på 16 kamper.

På +/- statistikken finner vi Max Krogdahl på topp med +17, og deretter Mats Frøshaug med +14.

Våre målvakter ligger helt i toppen av Fjordkraftligaen med redningsprosent på 94,1% (Nicklas Dahlberg) og 91,9% (Henrik Fayen-Vestavik). Henrik måtte nøye seg med 88,9% på onsdag, men har altså likevel en av de bedre redningsprosentene i ligaen!

ESKIL WOLD UTE?

Den ellers så sindige Eskil Wold ble bydd opp til "dans" av Calle Spaberg Olsen, og når Spaberg Olsen kommer inn som tredjemann lar ikke Eskil seg be to ganger! Unggutta fikk "danset litt" før de ble sendt i garderoben med hver sin match straff, og dermed må Eskil sannsynligvis stå over mot Stavanger.

Endre Medby måtte stå over onsdagens kamp etter at han fikk et skudd i foten. Det gjenstår å se om han er tilbake på lørdag, noe vi håper på da hans direkteskudd var savnet i power play på Jordal onsdag.

Kampen går desverre uten tilskuere, og igjen må vi henvise til TV2 Sumo eller TV2 Sport2. Vi håper likevel mange vil være med og støtte klubben ved å kjøpe Hjemmebilletten!