• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
I dag 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Torsdag Tor 21 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Søndag Søn 14 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Søndag Søn 28 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb

VIDAR WOLD OM SESONGEN

Sportssjef Vidar Wold oppsummerer sesongen.

Sesongen 2022/23 fikk en brå slutt. Når man skal oppsummere sesongen, er det vanskelig å være positive. Vi hadde en klar ambisjon om å være med helt i toppen, men etter 45 kamper var vi veldig langt unna den målsetningen.

Akterutseilte

Sesongen startet bra, men vi ble fort veldig ujevne i prestasjonene våre. Med fasit i hånd kan vi si at vi i runde 1. og 3. var best i Norge, mens vi i runde 2. og 4. var blant de svakeste lagene. Tross variabelt spill var vi kun 4 poeng etter Stavanger ved juletider. Derifra og ut var vi dessverre alt for svake, og vi ble akterutseilt på tabellen. Når vi ender som nummer 6 på tabellen og 4-0 i kvartfinaler, er det alt for dårlig og langt unna det vi trodde og håpet.

Vi kan komme med mange grunner og unnskyldninger på hvorfor ting ble som det ble, men evalueringen av sesongen holder vi internt. Jeg holder i disse dager på med spillersamtaler og er det noen som fortjener å få tilbakemeldinger først, er det spillerne.

En erfaren trener

Jobben for neste år er selvfølgelig påbegynt. Vi er allerede i dialog med noen trenere. Det vi ser etter er en trener med erfaring fra høyere nivå. En som har et tydelig lederskap på og av isen, bra struktur og har gode kommunikasjonsevner. Det er mange interessante navn der ute, men det er mange ting som må klaffe – klubb, ambisjon og økonomi. Det er mange faktorer som spiller inn når vi nå er på jakt etter ny hovedtrener, men vi har en ambisjon om å ha noe klart innen mai.

Forsterkninger i flere lagdeler

Når det gjelder spillersiden, blir det som alltid noen utskiftninger. Som nevnt over skal spillerne få beskjed først. At det blir forsterkninger i flere lagdeler er vel åpenbart. Vi ønsker å bli kvikkere og sterkere som lag. Det vil helt sikkert komme noen signeringer ganske raskt. Men vi har ingen hastverk med å få på plass spillere, det viktigste er at jobben vi gjør blir bra og at man treffer på de man henter inn.

Invitasjon til møte 23. mars

For oss i Frisk Asker er det viktig å høre på synspunkter, meninger og refleksjoner fra våre supportere og sesongkortholdere. Vi kan være enige om at sesongen i år ikke har vært bra nok. Derfor er det viktig for oss at våre trofaste tilskuere kan si sin mening og stille spørsmål, direkte til oss slik at vi kan bli bedre inn mot den kommende sesongen.

Daglig leder Nicolay Sørensen inviterer derfor til en samling i Mercedes-Benz Lounge torsdag 23. mars kl. 18.00. Sammen med meg vil han gå igjennom sesongen, både på sport og den første hele sesongen med drift i Varner Arena.

Jeg håper på å se så mange som mulig i Mercedes-Benz Lounge.