• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

Kvartfinale #3

Med 2-0 i kamper til kveldens verter, ligger nå presset på Asker-laget for å unngå en "vinn eller forsvinn" når lagene møtes til kamp nummer fire i Varner Arena på torsdag.

Etter et knepent tap under søndagens andre kvartfinalekamp uttalte Vidar Wold at de leverte en bra match, sett under ett. Det var marginene som fikk råde denne kampen, og til tross for et svak uttelling var det liten tvil om at det var Asker-laget som var det førende laget siste halvdel av kampen. Ifølge Wold er planen å fortsette i dag, der det slapp på søndag,

- Vi må spille med intensiteten vi hadde siste halvdel av kampen på søndag. Utover det må vi klare å legge mer trykk på Vålerenga i angrepssonen, og skape lengre angrep. Hvis vi spiller slik vi ønsker, er jeg sikker på at vi kan dra i land seieren.

Det var mange som registrerte at flere spillere måtte gå av isen under søndagens kamp. Emil Wasenden, var blant en av disse etter en takling mot hodet i første periode,

- Grunnet skadesituasjon er vi usikre på hvilket lag vi stiller med, eneste som er sikkert er at Emil Wasenden er ute en lengre periode med hjernerystelse, avslutter Wold.

Statistikk

De ulike spillerne hos både Frisk Asker og Vålerenga har så smått begynt å samle personlige poeng. Hos Frisk Asker er det tre mann som står med 2 poeng, men det blir Felix Girard som tar på seg Fjordkraft-ligaens poenghjelm etter ett mål og en assist så langt i kvartfinaleserien.

Også hos Vålerenga er det flere spillere som har like mange poeng. Både Jørgen Karterud og Matis Olimb står oppført med 3 poeng hver. Førstnevnte har tre målpoeng mens Olimb kan vise til tre assister. Derfor er det rimelig å anta at det er Karterud som vil ikle seg «gullhjelmen».

Gratisbuss til Jordal

Som nevnt så mange ganger før, setter Frisk Asker Support opp i samarbeid med SpareBank1 Østlandet, stolt sponsor av hverdagen, gratisbuss til Jordal i hele kvartfinaleserien. I dag reiser bussen fra Varner Arena klokken 17.30. Du kan melde deg på via denne lenken, eller kontakte supporterleder Andreas Gisle på E-post: [email protected], telefonnummer: 452 95 136. Prinsippet om «første mann til mølla» gjelder.

Billetter til kveldens kamp på Jordal Amfi får du kjøpt via denne lenken. Felt 408 er bortefeltet.