• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Kvartfinale #3

Med 2-0 i kamper til kveldens verter, ligger nå presset på Asker-laget for å unngå en "vinn eller forsvinn" når lagene møtes til kamp nummer fire i Varner Arena på torsdag.

Etter et knepent tap under søndagens andre kvartfinalekamp uttalte Vidar Wold at de leverte en bra match, sett under ett. Det var marginene som fikk råde denne kampen, og til tross for et svak uttelling var det liten tvil om at det var Asker-laget som var det førende laget siste halvdel av kampen. Ifølge Wold er planen å fortsette i dag, der det slapp på søndag,

- Vi må spille med intensiteten vi hadde siste halvdel av kampen på søndag. Utover det må vi klare å legge mer trykk på Vålerenga i angrepssonen, og skape lengre angrep. Hvis vi spiller slik vi ønsker, er jeg sikker på at vi kan dra i land seieren.

Det var mange som registrerte at flere spillere måtte gå av isen under søndagens kamp. Emil Wasenden, var blant en av disse etter en takling mot hodet i første periode,

- Grunnet skadesituasjon er vi usikre på hvilket lag vi stiller med, eneste som er sikkert er at Emil Wasenden er ute en lengre periode med hjernerystelse, avslutter Wold.

Statistikk

De ulike spillerne hos både Frisk Asker og Vålerenga har så smått begynt å samle personlige poeng. Hos Frisk Asker er det tre mann som står med 2 poeng, men det blir Felix Girard som tar på seg Fjordkraft-ligaens poenghjelm etter ett mål og en assist så langt i kvartfinaleserien.

Også hos Vålerenga er det flere spillere som har like mange poeng. Både Jørgen Karterud og Matis Olimb står oppført med 3 poeng hver. Førstnevnte har tre målpoeng mens Olimb kan vise til tre assister. Derfor er det rimelig å anta at det er Karterud som vil ikle seg «gullhjelmen».

Gratisbuss til Jordal

Som nevnt så mange ganger før, setter Frisk Asker Support opp i samarbeid med SpareBank1 Østlandet, stolt sponsor av hverdagen, gratisbuss til Jordal i hele kvartfinaleserien. I dag reiser bussen fra Varner Arena klokken 17.30. Du kan melde deg på via denne lenken, eller kontakte supporterleder Andreas Gisle på E-post: [email protected], telefonnummer: 452 95 136. Prinsippet om «første mann til mølla» gjelder.

Billetter til kveldens kamp på Jordal Amfi får du kjøpt via denne lenken. Felt 408 er bortefeltet.