• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

KAMPDAG RINGERIKE PANTHERS

I kveld står det kun én ting på agendaen: tre poeng!

Ukens første kamp, og eneste hjemmekamp, står for dør. Denne gangen er det Ringerike Panthers som møter oss på den andre siden av rødlinja.

Før kampen tok vi en rask prat med assistenttrener Simon Stolt Wang, om hva som ligger foran gutta når pucken droppes klokken 18.30 i kveld.

Hva er fokuset inn mot kampen?

- Fokuset inn mot denne kampen, er lik som de fleste. Vi ønsker å fremstå solide defensivt. Jo bedre vi er uten puck, jo mer puck vil vi ha. Vi kommer til å være opptatt av valgene vi tar med puck på linjene og ha god risikovurdering på hva vi driver med. Med det mener jeg at skal spille med lav risiko, på høyrisikosteder - altså hvilke valg vi tar med puck på blå og rødlinja. Vi ønsker å spille voksen hockey. Nå må vi begynne å finne sluttspillsformen.

Hva forventer dere av Ringerike?

- De kommer nok til å starte hardt, og vi ønsker å svare med det samme. Vi skal være på fra start, være solide defensivt og sørge for at vi får kampen inn i vårt spor, fra start.

Hva kan du si om dagens tropp?

- Nå har vi fullt lag med unntak av Løken Pedersen. Vi ser frem til å spille med en tilnærmet full tropp.

Statistikk

Som seg hør og bør, må vi ta et lite dykk i historiearkivene. Ringerike er det laget vi har spilt færrest kamper mot i ligaen, 14 i tallet. Så langt har vi sikret poengfangst i alle kamper. 11 fulltidsseiere, én overtidseeier og to straffetap. Statistikken viser da en poengfordeling på 37-4. Den største seieren kom 18/19 da man tok en overbevisende 7-1 seier på hjemmeis.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

Det virker til å bli en duell mellom David Morley og Hampus Gustafsson i jakten på den gullbelagte hjelmen. De har fulgt hverandre tett de siste kampene, og nå skiller kun ett poeng. Morley står oppført med 39 poeng, etter å ha notert seg for 11 mål og 28 assist, mens Gustafsson står oppført med 38 poeng etter 11 mål og 27 assist. Pluss/minus viser at canadieren har +17, mens svensken står oppført med +9.

Hos Ringerike er avstanden mellom poengkongen og nestemann på lista, en smule større. Dennis Ryttar står oppført med 22 poeng, mens Leonards Rimjams kan skilte med 20 poeng. Pluss/minusstatistikken er dog ikke like imponerende da de står med henholdsvis -18 og -17.

Vi håper så mange som mulig tar turen til Varner Arena når pucken droppes 18.30. Med kun fire poeng til andreplassen og 7 poeng til første, trenger gutta all den støtten de kan få. Billetter kan du som alltid få kljøpt via denne lenken.