• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

En av årets viktigste kamper!

Om litt over en uke droppes pucken i kampen som handler om langt mer enn bare hockey!

Lørdag 18. februar spiller vi en av årets viktigste kamper, nemlig "Bamsekampen". Når laget scorer sitt første mål vil det regne drøssevis av bamser på isen - til inntekt for de som står utenfor.

En betraktelig økning

Den siste tiden har vi kunnet lese en rekke avisartikler og sett innslag om fortvilte foresatte som ikke har råd til å betale for treningstilbud til sine barn. På TV2 sine nettsider kunne man nylig lese om en gutt som kom på trening med en sort søplesekk full av pantefalsker, for å betale treningsavgiften. Eksemplene på barn og unge som er tvunget ut på sidelinjen på grunn av økonomi, er utallige - og hjerteskjærende. Bamsefondet merker også en betraktelig økning i antall søknader fra fortvilte og bekymrede foresatte. Samtidig vet man viktigheten av idrett for sosial utvikling, mestring og ikke minst tilhørighet. Idrett og aktivitet er også en av få arenaer hvor sosiale forskjeller viskes ut, dersom du har råd til å delta.

En liten pris å betale

Ved å kjøpe en bamse til kun 250,- kan du gjøre en forskjell for et barn som ufrivillig står utenfor. Det er en liten pris å betale, for økt livskvalitet og mindre sosiale forskjeller. Overskuddet av salget går til å gi barn og unge som står utenfor idrett og aktivitet på bakgrunn av økonomi, en vei inn. Bamsene vil bli donert til sykehus og instutisjoner - en positiv oppmerksomhet til barn som trenger det.

På fredag 10. februar fra klokken 17-19, og lørdag 11. feburar fra kl. 12-15, finner du oss og Friskus på Trekanten kjøpesenter. Her vil du kunne få vite mer om Bamsefondet, og ikke minst få mulighet til å kjøpe bamser til årets Bamsekamp.

Bli med på Bamsekampen

Vi håper du tar med deg familien, venner, kolleger, naboen og alle du kjenner. For er det en kamp du burde dra på - så er det denne. Du kan sikre deg billetter til Bamsekampen her!

Ønsker du å kjøpe bamser, men ikke kan dra på kamp? Send oss e-post [email protected], så hjelper vi deg mer enn gjerne.

Vi sees lørdag 18. februar!