• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

En av årets viktigste kamper!

Om litt over en uke droppes pucken i kampen som handler om langt mer enn bare hockey!

Lørdag 18. februar spiller vi en av årets viktigste kamper, nemlig "Bamsekampen". Når laget scorer sitt første mål vil det regne drøssevis av bamser på isen - til inntekt for de som står utenfor.

En betraktelig økning

Den siste tiden har vi kunnet lese en rekke avisartikler og sett innslag om fortvilte foresatte som ikke har råd til å betale for treningstilbud til sine barn. På TV2 sine nettsider kunne man nylig lese om en gutt som kom på trening med en sort søplesekk full av pantefalsker, for å betale treningsavgiften. Eksemplene på barn og unge som er tvunget ut på sidelinjen på grunn av økonomi, er utallige - og hjerteskjærende. Bamsefondet merker også en betraktelig økning i antall søknader fra fortvilte og bekymrede foresatte. Samtidig vet man viktigheten av idrett for sosial utvikling, mestring og ikke minst tilhørighet. Idrett og aktivitet er også en av få arenaer hvor sosiale forskjeller viskes ut, dersom du har råd til å delta.

En liten pris å betale

Ved å kjøpe en bamse til kun 250,- kan du gjøre en forskjell for et barn som ufrivillig står utenfor. Det er en liten pris å betale, for økt livskvalitet og mindre sosiale forskjeller. Overskuddet av salget går til å gi barn og unge som står utenfor idrett og aktivitet på bakgrunn av økonomi, en vei inn. Bamsene vil bli donert til sykehus og instutisjoner - en positiv oppmerksomhet til barn som trenger det.

På fredag 10. februar fra klokken 17-19, og lørdag 11. feburar fra kl. 12-15, finner du oss og Friskus på Trekanten kjøpesenter. Her vil du kunne få vite mer om Bamsefondet, og ikke minst få mulighet til å kjøpe bamser til årets Bamsekamp.

Bli med på Bamsekampen

Vi håper du tar med deg familien, venner, kolleger, naboen og alle du kjenner. For er det en kamp du burde dra på - så er det denne. Du kan sikre deg billetter til Bamsekampen her!

Ønsker du å kjøpe bamser, men ikke kan dra på kamp? Send oss e-post [email protected], så hjelper vi deg mer enn gjerne.

Vi sees lørdag 18. februar!