• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KVARTFINALE #4: SPARTA

Det er endelig tid for ny kamp i Varner Arena. Sparta står med en knapp 2-1 ledelse i kamper, og nå byr vi inn til skikkelig fest for å vise sarpingene hvordan det gjøres!

Formen

Siden den første kvartfinalen har gutta tatt store steg i riktig retning, og det hele kuliminerte i en seier på torsdag. Energinåvet er hevet, gutta kriger i større grad og benytter tiden mellom kampene til å analysere, evaluere og utvikle spillet sitt. Som Isak Wallin sa etter kampen i Sarpsborg på torsdag, - Vi utvikler oss og blir stadig bedre. Det er godt å se at vi tar tak i de tingene, og blir bedre på det vi snakker om etter kampene. Om vi fortsetter denne utviklingen, ser det positivt også for de neste kampene,,

Laget

Det er en glede å melde at Jacob Lagacé er klar for kveldens kamp, noe som gjør at troppen består av nærmest fire fulle rekker. Isak Wallin blir å se som de oransjekledde sin sisteskanse, også i dag.

Statistikk

Statistikken så langt i kvartfinaleserien viser at Sparta står med 43 utvisningsminutter, mens Frisk har 22 minutter i fryseboksen. De blåkledde har sendt avgårde totalt 81 skudd på Wallin, mens Asker-laget har fyrt av 70 skudd på Paterson.

Jakobsson og Frøshaug har puttet to mål for hver sin klubb, er dermed de to spillerne som har scoret flest. Frøshaug er så langt den mestproduserende enkeltspilleren i Frisk Asker og blir dermed å se i den sorte og gullfargede poenghjelmen. For Sparta er det Håkon Løken Pedersen som har sikret flest individuelle poeng, og blir dermed bærer å se Spartas poengkonge i dag.

Dommere

Dommerkvartetten ser noe annerledes ut enn de to foregående kampene. Ut går Roy Stian Hansen, og inn kommer Jørn Mccall. Med seg har han Robert Hallin, mens vi finner Knut Einar Bråten og Niklas Aldar Wilhelmsen på linjene.

Hvor kan du se kampen?

Svaret er enkelt: Varner Arena! Allerede fra klokken 14.00 kan du ta turen inn i hallen. Vi kan friste med ansikstmalere, Friskus og hockeyspill for de minste. Dessuten vil enkelte spillere være tilgjengelig i Tigershopen før kamp og i første pause. I Bøtta bar går quizen av stabelen klokken 14.15.

Billetter får du kjøpt i Frisk Asker-appen, her eller i Tigershopen.