• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KVARTFINALE #2

Med 1-0 i kamper, til Oslo-laget, er det tid for revansje i Varner Arena!

Det er klart for den første kvartfinalekampen i Varner Arena. Fredagens seanse på Jordal var alt annet enn en hyggelig affære sett med oransje øyne. Men allerede i dag, klokken 17.00, får laget mulighet til å utligne til 1-1 i kvartfinaleserien.

Vidar Wold, som var tydelig frustrert etter fredagens kamp, legger vekt på at de nå har lagt kampen bak seg og er klar for å ta fatt på en ny mulighet til å innkassere en seier,

- Vi har pratet ut om kampen på fredag og prøvd å nullstille, som du alltid må i en best av syv-serie. Vi brukte dagen i går på å justere noen ting i spillet, som gjør at vi forhåpentligvis fremstår bedre under dagens kamp. Vi tapte første i best av syv, det har vi lagt bak oss. Nå skal vi gå ut og dominere banespillet hjemme i Varner Arena.

Fullt program i Varner Arena

I dag er det mye som står på agendaen i Varner Arena. Foruten 3x20 minutter med hockey, går vår nye intro, med nytt lysshow, live for første gang. Før vi tar fatt på selve kampen, skal Henriette Schei fra The Voice synge nasjonalsangen live! I foajeen vil det bli satt opp scene, med musikk, konkurranse og korte intervjuer. For de minste blir det aktiviteter og ansiktsmaling – og ikke minst Friskus.

I Sportsbaren kan du teste kunnskapen med quiz fra 15.30-16.30, og det hele rundes av med et besøk fra trenerteamet.

Draktauksjon

Årets draktauksjon starter i det dørene til arenaen åpner! Om du er i Varner Arena, eller ikke, kan du gå inn i Frisk Asker-appen og by på din drømmedrakt fra klokken 15.00!

Du kan sikre deg billetter via denne lenken. Arenaen åpner allerede klokken 15.00, og en utsøkt buffet serveres i restauranten fra klokken 15.15. Vi sees!