• Hovedpartnere

    Partnere

Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Lørdag Lør 13 August Aug
Torsdag Tor 18 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 3 September Sept
Fredag Fre 9 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Lørdag Lør 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt
Tirsdag Tir 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Lørdag Lør 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov

KAMPDAG: STAVANGER OILERS

Ukens første og eneste bortekamp står for dør. Årets serieleder, møter fjorårets vinner av "the double" - Stavanger Oilers. Hockeyekspertene har mer eller mindre enstemmig, tippet gutta fra oljebyen på toppen av tabellen, også denne sesongen. Keeper Nicklas Dahlberg er forbredt på en tøff match,

- Det er alltid morsomt å spille i Stavanger. Jeg tror at vi kommer til å møte et revansjesugent lag, og at dette kommer til å bli en bra test for oss.

Tilbakeblikk

At laget fra oljebyen leverte en meget god sesong i 2021/22 er det liten tvil om. Men de var langt ifra overlegne i møte med oss. Av totalt fem kamper, dro Frisk det lengste strået i tre av de, inkludert overtidsseieren under åpningskampen i Varner Arena 19. februar. Målforskjellen viser 14 mål til de oransje, mens rogalendingene sendte ytteligere to pucker i nettmaskene.

Vi tok en rask prat med assistenttrener Simon Stolt Wang, før avreise til Stavanger,

- Kampen mot Oilers er en av de virkelig tøffe bortekampene hver sesong. Forventer å møte et godt strukturert, disiplinert og effektivt Stavanger. Vi har forberedt oss godt, og reiser til Stavanger med god selvtillit etter flere gode prestasjoner. Har vi en god dag og spiller vårt spill, har vi gode muligheter til å vinne.

Poenghjelm

Det ser ut til at Fjordkraft-ligaens poenghjelm har skapt sin egen versjon av stolleken, for nå har den igjen funnet et nytt sted å hvile blant Asker-laget. Bobby Thomas MacIntyre har notert seg for 6 poeng, og blir dermed å se i den sorte og gullbelagte hjelmen. Med halvparten av samme poengfangst finner vi Colton Beck, som troner poengtoppen hos Oilers.

Dersom du ikke er på vei til Stavanger for å se kamp, kan du som alltid se den på TV2Play. Har du ikke tilgang? Nå kan du sikre deg Hockeypakka, som gir deg tilgang til hockey, serier, filmer og Disney+ i tre måneder, for prisen av én. Hockeypakka finner du via denne linken.