• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

SNUOPERASJON

En sterk snuoperasjon, som viser en ekstrem lagmoral!

I denne omgang lar vi Esbjørn Fogstad Vold slippe til med en meget bra oppsumering av dagens hendelser i Askerhallen:

Jeg synes vi kommer litt prøvende ut. Vi er avventende mot et sterkt Vålerengalag. Da får vi en tøff start med noen baklengs og tavla viser 1-4. Vi gjør alt rett ved vårt første mål, Vålerenga på sin side får en heldig sprett og pucken triller inn. De tre andre scoringene er skudd fra backene som er litt bingo. Litt atypisk så tidlig i sesongen. Når vi blir vant med dette, blir vi flinkere til å ligge på linja og blokkere. Spillet utvikler seg godt i gjennom kampen; desto lengre kampen går, desto bedre blir spillet vårt. Vi vokser, fighter og gjør det bra. Skaper mange sjanser og mye gode offensive muligheter. Spillet er solid defensivt og da kommer scoringene. Vi snur fortjent og viser tidlig på sesongen ekstremt bra lagmoral. Det er tredje kamp på rad vi havner bak og kommer sterkt tilbake. Fremover ønsker vi å ikke sette oss i en situasjon, hvor vi må jobbe nedenfra og opp. Det mye positivt ¨å bygge videre på fra dagens kamp. Vi skal ta med oss snuoperasjonen til neste match! Det er alltid kult å vinne slike kamper.

Det var liten tvil om at publikum satt på kanten av setene de siste minuttene av tredje periode. Når tavla viser 3-4 og tre minutter igjen, pådrar Vålerenga seg en utvisning. Da kjenner unge Wold sin besøkelsestid og setter inn en utlingning. Kampen går til overtid og veteranen Dokken vet akkurat hvor han skal sette pucken. Av jubelen som oppstod i Askerhallen, skulle man ikke tro dette var en treningskamp. Det er en god følelse å vinne slik mot Oslo-laget, og vi måtte selvføgelig ta en prat med matchvinneren om det avgjørende målet.

Det er alltid gøy å vinne mot Vålerenga, sier Dokken.

Fra sidelinjen slenger Jacob Lagacé til "Det er stort for gutta!" Videre sier Dokken " Dette skal vi ta med oss til hjemmekampen mot Stjernen på lørdag".

Med sluttresultatet 5-4 i lomma, er det nå tid for å se frem mot en ny match. Vi håper på å se deg der, og minner om at billetter nå ligger tilsalgs i Frisk Asker-appen.