Borte
Frisk Asker
FRI

HOLDT NULLEN MOT ENGA

Nicklas Dahlberg greide, godt hjulpet av godt forsvarsarbeid, å holde nullen i Ungdomshallen i kveld.

Offensivt ble det med de to målene som vi scoret i midtperioden med bare 52 sekunders mellomrom. Først var det Mikael Dokken som satte inn 0-1, og snaue minuttet senere var det altså klart for 0-2. Da var det Victor Björkung som var sistemann på pucken, og assist på begge målene var det Anders Bastiansen som sto for. På 0-1 målet hadde i tillegg Thomas Valkvæ Olsen andreassist.

SVAKT 5 MOT 3 SPILL

Vi fikk muligheten til å spille 5 mot 3 i nesten to minutter i midtperioden, men greide ikke å overliste Tobias Breivold i Vålerengen-buret.

Dessverre fikk vi se taklinger som vi helst vil unngå, og hjemmelagets Nicolai Eliesen måtte gå i garderoben etter en takling mot hodet med snaue 15 minutter igjen å spille. I tillegg ble det litt gruff i sluttsekundene, uten at det ga noe mer enn noen 2-minuttere til hvert av lagene.

Nå gjenstår kun én treningskamp før serien starter, og det er hjemme mot Sparta om en uke.