• Hovedpartnere

    Partnere

Billetter

LES HER OM SMITTEVERNTILTAK OG BILLETTSALG UNDER KORONA

 

FRISK ASKER APPEN

Alle billetter hentes i Frisk Asker appen, og her finner du link til hvor du kan laste den ned.

 

 

 

SESONGKORT

Sesongkortinnehavere må hente ut sine billetter i Frisk Asker appen senest klokken 12:00 dagen før kamp. Billettene blir tilgjengelig i appen 48 timer før hentefristen. Billetter som ikke har blitt hentet ut innen fristen, vil bli lagt ut for ordinært salg.

 

Dersom det skulle bli tilgjengelige billetter for salg vil dette bli varslet på våre sosiale medier etter klokken 12, dagen før kamp.

 

For å overholde de retningslinjer satt av FHI om én meter avstand, er det blitt besluttet å ha free seating. Det betyr at setereservasjoner ikke gjelder, og at prinsippet om «førstemann til mølla» blir gjeldende.

 

LEDSAGERE

Eventuelle ledsagere kan ta kontakt på [email protected] for billett.

 

BILLETTER TIL BORTESUPPORTERE

Hockeyforbundet har vedtatt at hvert lag selger tilgjengelige billetter til sine egne supportere. Det vil derfor ikke bli holdt av en viss prosent av billettene til bortesupportere.

 

FORBUNDSKORT OG FRISK ASKER JUNIOR-KORT

For sesongen 20/21 vil ikke de med forbundskort og Frisk Asker Junior-kort lenger ha tilgang til kampene, slik som før. Dette på bakgrunn av begrensninger i antall publikummere. Hvis innehavere av slike kort ønsker å dra på kamp, må  billettene kjøpes i Frisk Asker appen dersom det er billetter tilgjengelig.

 

Har du spørsmål vedrørende billetter som ikke blir besvart her, send epost til [email protected]