• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb

ALLE DELENE FALLER PÅ PLASS MED BILDELER.NO

Det ble seier i går, og med en nysignering i nettverket ble det jammen seier på kontoret i dag også!

Forrige uke offentliggjorde vi at Bildeler.no satser på bærekraft og samfunnsansvar og signerte en Hovedpartneravtale med Bamsefondet. Selskapet stopper ikke der, og har nå signert en samarbeidsavtale med Frisk Asker og #regionensnettverknummer1.

- Vi holder til på Lierskogen og har ønsket oss et lokalt engasjement, og da var Frisk Asker et naturlig valg for oss. Sammen med klubbens fokus på bærekraft, samfunnsansvar og Bamsefondet, så var det også naturlig for oss å tre inn i nettverket til Frisk, sier daglig leder Frode Kittelsen.

Det å få inn en aktør som Bildeler.no i nettverket gir verdi for hele nettverket, men også for Bilderdeler.no, - Et sterkt og solid nettverk og gode møteplasser er alltid viktig, og er naturlig i den tiden vi nå er inne i. Her kan vi knytte nye kontakter og bygge oss sterkere sammen med klubbens nettverk, avslutter Kittelsen.

- At vi kan vokse oss større og sterkere mot Lier og Drammen er strategisk riktig for oss, så Bildeler.no passer godt inn i vår strategi om vekst, sier Markedssjef Fredrick Bråten Haugland.

Litt om Bildeler.no

Norsk Bildelsenter (Bildeler.no) holder til på Lierskogen og ble etablert i 1990. Gjennom over 30 år har selskapet drevet import og salg av bildeler. Selskapet har alltid fokusert på kvalitetsdeler til lavest mulig pris. I januar 2022 åpnet selskapet bransjens mest moderne delelager, levert av Autostore. Deres målsetting er at alle delene skal være tilsvarende originalkvalitet og dekker 95% av bilparken i ettermarkedet. Les gjerne mer på www.bildeler.no

Kontaktperson Partner Frode Kittelsen Mobil: 905 18 405 E-post: [email protected]

Partner Philip Påverud Mobil 908 54 040 E-post: [email protected]