• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

ALLE HENDA - EN FELLES INNSATS FOR BARN OG UNGE

Alle barn burde ha en reell mulighet til å delta i aktivitet og idrett!

Bamsefondet jobber kontinuerlig med sitt formål: å bidra til økt deltagelse på flere arenaer i samfunnet, for barn og unge som av ulike grunner står utenfor. For å kunne realisere formålet, og målet om å gi flest mulig barn og unge økonomisk støtte til å delta i idrett og aktivitet er fondet helt avhengig av økonomiske ressurser.

Gjennom SpareBank1 Østlandet sin tilskuddsordning "Alle Henda", kan alle klubber, idrettslag og organisasjoner søke om støtte til sitt prosjekt via spleis. Banken skal dele ut svimlende 10 millioner kroner til diverse formål, med hovedfokus på frivillighet og idrett. Derfor har Bamsefondet nå opprettet en spleis, hvor vi både søker "Alle Henda" og SpareBank1 Østlandet om støtte, men også om din! Desto flere som gir, desto mer kan vi få i tilskudd fra SpareBank1 Østlandet.

Formålet med denne spleisen er å samle inn nok midler til å kunne gi 100 barn og unge i nærområdet et fritidstilbud! Rundt 2000 barn i Asker og omeign lever i vedvarende lavinntektsfamilier. Mange av disse står uten en reell mulighet til å delta i aktivitet og idrett på bakgrunn av familiens økonomi. Det ønsker Bamsefondet å gjøre noe med. Vi håper derfor du vil hjelpe oss å hjelpe, slik at flere barn og unge i vårt lokalsamfunn får en bedre hverdag! Spleisen finner du ved å klikke deg inn her.

Takk for at du bidrar til at flere barn får en reell mulighet til et fritidstilbud!