• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

ARKEL SER FREMTIDEN SAMMEN MED FRISK ASKER OG ØKER

På ettårsdagen for NM Gullet i 2019 så velger nok en stor samarbeidspartner å re-signere og fortsette reisen sammen med klubben!

Til tross for en tøff situasjon for hele samfunnet, så re-signerer vår Gullpartner Arkel på en ny to-årsavtale, og er med dette med klubben til ny hall står ferdig.

VIKTIGE SIGNALER

– Dette er viktige signaler for oss i en periode hvor vi bygger organisasjonen mot ny sesong, men også mot ny arena, og det at Arkel Asker og Bærum i tillegg øker sitt engasjement, er noe vi setter veldig stor pris på, sier klubbens markedssjef Fredrick Bråten Haugland.

– Vi har vært med lenge, og skal fortsette dette gode samarbeidet også fremover, sier daglig leder i Arkel Asker og Bærum, Morten Sagen.

– Klubbens slagord på markedssiden er #regionensnettverknummer1 og det skal vi forsterke sammen, fortsetter Sagen, og legger til

– I tillegg til å være engasjert på både junior- og seniorsiden, så er vi entreprenør på Nye Risenga Ishall, så vi gleder oss enormt til å ta i bruk vår nye storstue.

Det er vel også noe ekstra å vite at dere har vært med å bygge den?

– Ja, definitivt, sier Sagen.

– Vi mangler nå bare jente- og kjelkehockey i klubben, noe vi håper kan bli en realitet når den nye arenaen står klar i 2022. For dette er viktig for mangfoldet og for å få flere folk interessert i ishockey, sier Sagen.

DOKKEN ANSATT

I tillegg til å være en sterk samarbeidspartner for både senior- og juniorsiden i klubben, er vår A-lagsspiller #15, Mikael Dokken, ansatt hos Arkel Asker og Bærum.

_Det forplikter vel litt ekstra? _

– Det er ikke til å legge skjul på at det er en stor hockey-interesse i selskapet, og vi har meget gode erfaringer med å ansette en eller flere A-lagsspillere fra Frisk Asker hos oss, forteller Sagen.

– Vi synes samarbeidet med klubbens administrasjon, sportskommite og spillerne selv fungerer utmerket, så vi anbefaler faktisk flere bedrifter å knytte til seg toppidrettsutøvere i sin organisasjon. En slik mulighet gir vårt selskap mulighet for å utveksle erfaringer, og lære noe helt unikt, så la ikke en slik sjanse gå fra dere, oppfordrer Sagen.

LITT OM ARKEL

Arkel er en elektroentreprenør som holder til på Hvalstad i Asker, og har 26 ansatte og vokser stadig. Arkel er medlem av elektrikerkjeden El-Proffen, og utfører alle typer elektro og ekom installasjoner, alt fra mindre elektrikerjobber til større avanserte anlegg.

Ta gjerne en titt på Arkel sine hjemmesider www.arkel.no for mer informasjon

Kontaktinformasjon: Arkel Asker og Bærum AS, Ravnsborgveien 56, 1395 Hvalstad Epost: [email protected] Web: www.asker.arkel.no Telefon: 66 98 24 42 Vakttelefon   915 33 915

Kontaktpersoner: Morten Sagen Mobil: 458 31 934 Epost: [email protected]

Velkommen til Arkel Asker og Bærum!