• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Pressemelding vedrørende halsbeskyttelse

Klubben har nå vedtatt at alle spillerne på A-laget skal bruke halsbeskyttelse på trening og under kamp.

I lys av siste tids hendelser har Frisk Asker nå bestemt at alle A-lagsspillere skal bruke halsbeskyttelse på trening og under kamper. Klubben ønsker ikke å ta noen risiko rundt spillernes sikkerhet og helse,

- Vi har tatt beslutningen om at alle våre A-lagsspillere skal bruke halsbeskyttelse. Det er idiotisk, sett i ettertid, at ikke dette er regulert i utstyrsreglementet. Heldigvis er slike ulykker som inntraff lørdag, noe som svært sjeldent skjer. Men, man vet aldri når ulykken er ute og vi kan ikke ta risikoen ved å vente på en eventuell regelendring. For oss er det viktig å ivareta spillernes sikkerhet, og gjøre det vi kan for å unngå ulykker. Jeg er fullstendig klar over at det fortsatt vil være en risiko, men det er viktig at vi gjør det vi kan for å beskytte spillerne våre best mulig, sier daglig leder Nicolay Sørensen.

Spillerne vil ta i bruk halsbeskyttere så fort det lar seg praktisk gjennomføre,

- Vi jobber nå på spreng for å få tak i halsbeskyttere til hele laget. Så fort vi har fått tak i disse, vil alle spillerne benytte seg av det. Allerede nå er det flere som har tatt det i bruk.

For ytterligere kommentarer kan daglig leder Nicolay Sørensen kontaktes på 905 20 308 eller sportssjef Vidar Wold på 913 24 834.