• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
I dag 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Torsdag Tor 21 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Søndag Søn 14 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Søndag Søn 28 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb

GAMEDAY: STJERNEN

Det er klart for seriens siste runde. Vi har store muligheter og ønsker om å sabotere Stjernens håp om en andreplass!

Formen

Vi står med en seiersrekke på fem kamper før droppen går i kveld. Til tross for et lite tilbakefall i defensiv sone under tirsdagens kamp, viser gutta gode takter i alle deler av spillet. Det er tydelig at sluttspilloppkjøringen er i gang. Nå er gutta svært motiverte for å knuse Stjernens drøm om en andreplass i serien!

Laget

Vi har fortsatt flere spillere ute med sykdom, og vil derfor ha en noe redusert tropp. Unggutten Julian Elmenhorst, som har scoret i to av to kamper i Fjordkraftligaen, er tilbake i troppen. Uten om dette er Fayen-Vestavik tilbake i buret.

Statistikk

Stjernen kan ikke skilte med en seieresrekke lik vår. De står nemlig med tre tap på de siste fem kampene. I de fire foregående kampene mellom kveldens lag står hver av lagene med to seire. Kveldens kamp er dermed avgjørende for hvem som går av med flest seire av Fredrikstad-laget og hjemmelaget.

Den individuelle statistikken viser til kvalitets forskjeller mellom lagenes poenghentere. Mens Stjernens mest poenginbringende mann, Patrick Newell, står med et snitt på 1,2 poeng per kamp og totalt 50 poeng på 41 kamper, kan vår mann David Morley vise til et snitt på 1.51 poeng per kamp og totalt 65 poeng på 43 kamper. Dersom man legger til hvert av lagenes nest beste poengplukkere ser man at Morley og Granholm totalt har hanket inn 117 poeng, mens Newell og Coulter kan skilte med totalt 97 poeng.

Dommere

Dagens dommerkvartett består av Karl Johan Marcus Vinnerborg og Tommy Søstumoen, samt Knut Einar Bråten og Espen Olsvik. De to førstnevnte bærer oransje baderinger og er dermed kveldens hoveddommere.

Hvor kan du se kampen?

Hockey er best live! Vi kan friste med quiz i "Bøtta Bar" allerede fra 17.15, eller deilig mat i restauranten fra 17.30 til 19.15. Ønsker du å booke bord, kan det gjøres her. Ordiære billetter fås som alltid kjøpt i Frisk Asker-appen, eller her. Pucken droppes 19.00. Vi sees!