• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

GAMEDAY: STJERNEN

Det er klart for seriens siste runde. Vi har store muligheter og ønsker om å sabotere Stjernens håp om en andreplass!

Formen

Vi står med en seiersrekke på fem kamper før droppen går i kveld. Til tross for et lite tilbakefall i defensiv sone under tirsdagens kamp, viser gutta gode takter i alle deler av spillet. Det er tydelig at sluttspilloppkjøringen er i gang. Nå er gutta svært motiverte for å knuse Stjernens drøm om en andreplass i serien!

Laget

Vi har fortsatt flere spillere ute med sykdom, og vil derfor ha en noe redusert tropp. Unggutten Julian Elmenhorst, som har scoret i to av to kamper i Fjordkraftligaen, er tilbake i troppen. Uten om dette er Fayen-Vestavik tilbake i buret.

Statistikk

Stjernen kan ikke skilte med en seieresrekke lik vår. De står nemlig med tre tap på de siste fem kampene. I de fire foregående kampene mellom kveldens lag står hver av lagene med to seire. Kveldens kamp er dermed avgjørende for hvem som går av med flest seire av Fredrikstad-laget og hjemmelaget.

Den individuelle statistikken viser til kvalitets forskjeller mellom lagenes poenghentere. Mens Stjernens mest poenginbringende mann, Patrick Newell, står med et snitt på 1,2 poeng per kamp og totalt 50 poeng på 41 kamper, kan vår mann David Morley vise til et snitt på 1.51 poeng per kamp og totalt 65 poeng på 43 kamper. Dersom man legger til hvert av lagenes nest beste poengplukkere ser man at Morley og Granholm totalt har hanket inn 117 poeng, mens Newell og Coulter kan skilte med totalt 97 poeng.

Dommere

Dagens dommerkvartett består av Karl Johan Marcus Vinnerborg og Tommy Søstumoen, samt Knut Einar Bråten og Espen Olsvik. De to førstnevnte bærer oransje baderinger og er dermed kveldens hoveddommere.

Hvor kan du se kampen?

Hockey er best live! Vi kan friste med quiz i "Bøtta Bar" allerede fra 17.15, eller deilig mat i restauranten fra 17.30 til 19.15. Ønsker du å booke bord, kan det gjøres her. Ordiære billetter fås som alltid kjøpt i Frisk Asker-appen, eller her. Pucken droppes 19.00. Vi sees!