Stjernen
STJ

VANT HJEMME MOT STJERNEN

Selv om gutta ikke hadde spilt kamp på en uke, virket det ikke som om det var noe "rusk i maskineriet" da laget møtte Stjernen torsdag kveld.

Mot Stjernen kunne trenerduoen Janna og Vidar stille med fullt mannskap, og rullet videre på fire rekker som tidligere. Kveldens motstandere har styrket laget på back-siden, men de kunne ikke forhindre ligaens beste poengplukker i å score igjen. Etter bare 1.27 av første periode satte Bobby Thomas MacIntyre pucken i mål, etter pasning fra Victor Björkung og Endre Medby.

THOMASSENS FØRSTE A-LAGS MÅL

Etter 8.39 var det backen Kristoffer Thomassens tur til å juble - og det for hans aller første A-lags mål! Assist var ved Bobby MacIntyre, og dermed har Bobby scoret syv mål så langt, og er oppe i 25 poeng totalt. Og selvsagt var Thomassen fornøyd med sitt første!

"Ja, det var vel egentlig på tide at det kom. Det har tatt sin tid", smiler en fornøyd Kristoffer etter kampslutt. Han har vært på utlån til Lørenskog en del kamper, noe han synes har vært en grei løsning.

"Det er fin gjeng å spille sammen med, så det er en bra løsning å spille for dem. Men nå gjelder det bare å stille opp på trening her og gjøre mitt beste, så får jeg håpe at det blir mere spilletid her fremover," sier en smilende Thomassen.

Stjernen reduserte til 2-1 før første pause, og laget vant skuddstatistikken i første periode 13-9.

SISTE HJEMMEKAMP FOR THOMAS?

På mandag løper kontrakten med Thomas Valkvæ Olsen ut, men vi vet det jobbes i kulissene med å få forlenget den! I kveld viste han i alle fall at han vet hvor målet står, og i Power Play satte han inn 3-1 etter drøye syv minutter av midtperioden var spilt. Assist ved Hampus Gustafsson og Endre Medby.

Stillingen holdt seg ut perioden, en periode vi vant skuddstatistikken 11-4.

KANONBRA UNDERTALL

Snaue fem minutter ut i tredje periode pådrar vi oss to utvisninger, og måtte spille undertall 3 mot 5 i to minutter. Her fikk gutta virkelig vist hva som bor i dem, og spesielt kaptein Anders Bastiansen viste at han fortsatt har mye hockey i seg! Et kanonbra undertall - og en kanonbra kamp av nevnte Bastiansen!

Stjernen fikk redusert i Power Play da det gjensto 9.01 av siste periode, men nærmere kom ikke gjestene. De hadde et skudd i metallet, men Henrik Fayen-Vestavik sto en solid kamp i kveld og endte opp med en redningsprosent på 92,9%. Vi på vår side hadde flere gode sjanser, og både Nicolay Andresen og Mats Frøshaug kunne scoret på sine store sjanser.

FORNØYD JANNA

En ukes opphold synes Janna bare var kjedelig, og skulle gjerne spilt mot Sparta.

"Vi skulle gjerne spilt de kampene mot dem nå som vi er i flyten, men det er ikke noe vi får gjort noe med", sier Janna.

3 mot 5 spillet i dag var du vel fornøyd med?

"Ja, i 3 mot 5 var vi knallbra! Alle gjør en bra jobb der, men Basse er suveren i den type spill. Han er trygg og god og gjør det han skal", roser Janna.

Dermed fortsetter vi å ligge på toppen av tabellen, og forbereder oss til å møte Storhamar 1. desember hjemme i Askerhallen.