• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

RIIS BILGLASS FORLENGER

Sølvpartner Riis Bilglass har signert ny avtale med klubben!

Markedsavdelingen kan i dag offentliggjøre at vår langvarige samarbeidspartner Riis Bilglass har forlenget avtalen med #regionensnettverknummer1

BRED REKKEVIDDE

– Vår markedsstrategi er mye knyttet opp mot avtalen med Frisk Asker, så dette var en enkel re-signering, smiler regionleder Kurt Hjermundrud.

Han forteller at klubbens brede rekkevidde blant bedrifter i regionen er hovedårsaken til at de velger å fortsette.

– Da vi ble med første gangen var klubben en liten aktør uten fokus mot næringslivet, men gjennom de siste 5-6 årene har klubben tatt voldsomme steg mot Norgestoppen og blitt en stor og viktig aktør for hele regionen, og det er vi veldig stolte over å ha fått lov til å være med på, sier Hjermundrud.

I tillegg til Frisk Asker-effekter så henger det flere priser på veggene Asker-avdelingen, som bla. «Årets Kampsponsor», og frister det med flere slike?

– Ja, definitivt. Vi har vært med på mye moro i forbindelse med kamparrangement, publikum og partnere, og kommer til å fortsette med det, sier Kurt.

Avdelingsleder for Asker, Joachim Hjermundrud sier følgende: – Frisk Asker engasjementet er stort i Riis Bilglass, og det diskuteres mye hockey på jobben.

Hva har vært det største øyeblikket for dere gjennom dette samarbeidet?

– Det må være NM Gullet fra 2019, og det å vite at vi som bedrift har vært en liten del av dette, sier avdelingslederen.

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland er like fornøyd som Kurt og Joachim, og smiler over Riis Bilglass sitt store engasjement.

– Vi ønsker jo aller mest å forsterke og bygge videre på gode samarbeidspartnere, og Riis Bilglass er nettopp en slik partne, sier Haugland. Markedssjefen oppfordrer nå alle i hele Frisk Asker-familien om å legge turen til Riis Bilglass neste gang det skal byttes rute eller legges på solfilm, for dette er viktig for klubben og for Riis Bilglass.

– Det er kun slik vi kan fortsette og utvikle avtalen med selskapet, avslutter Haugland.

Litt om Riis Bilglass Riis Bilglass er Norges største bilglasskjede. De utfører alle tjenester innen bilglass på alt av person- vare- og lastebiler og ellers alle transportmidler. Hos Riis håndterer de alle kjøretøy og garanterer fagmessig utført arbeid ved alle Riis Bilglass sine avdelinger.

Riis Bilglass fikser alt fra en liten steinsprut på frontruta til bytting av bilruter på den fineste veteranbil. De legger også solfilm i mange ulike mørkhetsgrader og farger på bilen din. Dette øker komforten for både deg og dine passasjerer, samtidig som det hindrer innsyn i kupéen.

Når man velger Riis Bilglass så skal du være trygg på at ditt kjøretøy er i gode hender.

Stikk innom en av de lokale avdelingene eller ring 66 78 93 88 for å bestille time

Riis Bilglass finner dere på følgende steder i regionen: Liertoppen – Asker – Rud – Sandvika Storsenter – Sandvika Sentrum

Kontaktpersoner: Joachim Hjermundrud Mobil: 481 81 309 Epost: [email protected] Kurt Hjermundrud Mobil: 951 01 349 Epost: [email protected]

Velkommen til Riis Bilglass!