• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG LILLEHAMMER

Årets første bortetur står for dør. Gutta setter snuten i retning byen med kun oppoverbakker - Lillehammer.

Lørdag og hockey, det finnes vel knapt en bedre kombinasjon! Gutta er revansjesugne etter torsdagen og mer enn klare når pucken droppes 18.30 i Lillehammer og Eidsiva Arena.

Statistikk

I kveld tar vi fatt på kamp nummer 155 mot Lillehammer. Så langt har det endt med en overvekt av seire, hele 80 i tallet. Det har blitt 64 tap og 10 kamper som har gått til overtid. Under sesongen 00/01 tok man en meget overbevisende seier med hele 10-0 i Askerhallen. Mange trofaste supportere er godt kjent med marerittsesongen 92/93 hvor man røk på et 1-11 tap mot Lillehammringene, og det ble heller ikke noe lysere sesongen etter som kuliminterte i nedrykk.

Den inneværende sesongen har så langt bydd på langt lysere tilstander enn den overnevnte, tre strake seiere og en målforskjell på 15-6 i favør de oransje - gir også gode prognoser for kveldens kamp.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

Etter torsdagens kamp er det fortsatt David Morley som er Frisk sin ubestritte poengkonge med 34 (10+24) poeng. Hampus Gustafsson ligger fortsatt hakk i hæl, med kun ett poeng mindre.

Hos Lillehammer er det noe mer usikkert hvem som blir bærer av gullhjelmen, men om forfatter av denne artikkelen tolker det hele riktig, er det Sverre Rønningen, med 19 (4+15) poeng som ikler seg den gullfjorgylte hjelmen.

Billetter til kampen får du kjøpt gjennom Lillehammer-appen, eller i billettluken foran Eidsiva Arena. Dersom du ikke tar turen til Lillehammer, kan du alltid se kampen på TV2Play.