• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

GAMEDAY: STJERNEN

Etter en svipptur til Europa er vi nok en gang klare for Fjordkraftliga-spill!

Stjernen er et lag som mildt sagt har overrasket denne sesongen. Foreløpig ligger laget på en førsteplass på tabellen, kun ett poeng foran andre og tredjeplassen.

For vår del har gutta kommet seg trygt hjem fra Polen, fått hvilt seg og er mer enn klare for å vise Østfoldingene hvordan vi spiller hockey her i Askerhallen. Det blir et spennende og krevende oppgjør som venter oss i kveld.

Laget

Hampus, Medby og Opsahl er fortsatt ute. Etter smellen Dokken fikk på Lillehammer blir heller ikke han å se på is. Det er fortsatt usikkert hva gjelder Lagacé, Morley og Frøshaug. Heldigvis er både Dahlberg og Bastiansen klare!

Formen

De fem siste kampene i Fjordkraftligaen står Frisk med fire seire og ett tap. Vi kan blant annet skilte med en knusende seier over Stavanger Oilers. Stjernen måtte se seg slått av sistnevnte, men har likevel vunnet fire av de fem siste kampene.

Statistikk

Siden forrige hjemmekamp er det Viktor Granholm som har tatt over stafettpinnen på "gullhjelmen". Han står oppført med 12 poeng, kun ett poeng foran David Morley.

Tyler Coulter fra Stjernen ikler seg "gullhjelmen" under morgendagens oppgjør. Kanadieren står oppført med 6 mål og 6 assist.

Dommere

Kveldens hoveddommere er Christian Persson og Roy Stian Hansen, med seg har de Joakim Svarstad og Pål Arman Garsjø som linjedommere.

Hvor kan du se kampen?

I Askerhallen så klart! Det finnes jo ingen andre bedre alternativer. Billetter får du kjøpt her. Pucken droppes 18.30!