• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG: BAMSEKAMP!

Årets viktigste kamp - kampen for de som står på sidelinjen.

Nå er det endelig tid for årets viktigste kamp - Bamsekampen mot Comet! Vi gleder oss til bamseregn og ikke minst å gjøre en forskjell for de som kanskje trenger det mest!

Kjenner du ikke til konseptet bamsekamp? Før kamp får du kjøpt bamser i arenaen. Etter Frisk Askers første mål, kastes bamsene på isen. Bamsene samles opp og vil senere gitt til barn og unge som trenger en bamse og klemme på. Pengene som samles inn til Bamsefondet, vil bidra til at enda flere der ute, får en vei inn til idretten uavhengig av økonomi.

Vi håper du tar veien til Varner Arena, slik at vi sammen kan gi til de som har minst. Billetter får du kjøpt her, og programmet ser du under her.

Statistikk

Lagene møtes for 46 gang! Asker med 36 seire og Comet med 7. Det vil si at det gjenstår 3 uavgjort. Største seier var forrige gang lagene møttes i Varner Arena med drøye 16-0, mens det største tapet halverer omtrent rekorden vår og endte med 8-1 i 05/06 sesongen.

EHLsgullhjelm

Dagens gullhjelmsbærer for hjemmelaget er fortsatt Tobias Lindström med hele 35 poeng totalt: 18 mål og 17 assist. Hos de grønnkledde fra Halden er det Herman Benjo Kopperud med 18 poeng: 11mål og 7 assist.

Keeperduellen

Fayen-Vestavik har virkelig vokst i rollen som «første-spak». Askergutten ligger på 90,3 i redningsprosent. Hos Comet er det Carl Ljung som har voktet buret flest kamper så langt denne sesongen. Han står med en redningsprosent på 87,2%.

Følg kampen

Vi håper du tar deg turen ned til Varner Arena for å støtte en god sak, og minner om at du får kjøpt billetter her! Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play, eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.