• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

IDIUM 1881 JUBLER SAMMEN MED FRISK ASKER

Nettverkspartneren har signert ny kontrakt med klubben.

Det er tøffe tider, men til tross for et stille marked finner vi et og annet lyspunkt. Markedsavdelingen kan i dag bekrefte at Asgeir Ohr og Tore Schultz i Idium 1881 har signert en ny Nettverkspartner-avtale for sesongen 2020-2021.

Vi tok en prat med administrerende direktør Asgeir Ohr hvorfor akkurat nå, og hva som er bakgrunnen for samarbeidet med Frisk Asker.

– Vi har vært med Frisk Asker i mange år, og for oss har det hele tiden vært en selvfølge å fortsette dette samarbeidet. Om mindre enn to år står en ny og flott arena klar til å flyttes inn i, samt at kvaliteten på det markedsarbeidet som klubben har lagt ned gjennom de siste årene har vært helt fantastisk, sier Ohr.

– Dette skal vi nå støtte opp om og være med på å forsterke, så da var tiden faktisk helt perfekt for del, da vi vil vise at vi er med, selv om tidene er tøffe, avslutter Ohr.

– Dette var gode nyheter for oss, og det gjør meg stolt over å vite at våre partnere velger å satse på oss, selv når markedet peker nedover og det er tøffe tider for alle, sier markedssjef Fredrick Bråten Haugland.

Vi spør daglig leder Nicolay Sørensen om hva dette betyr for klubben.

– Dette er rett og slett noe vi tar av oss hatten for. Marked og administrasjon har jobbet intenst siden corona-viruset inntraff, og det varmer derfor ekstra godt å få slike gode tilbakemeldinger fra en langvarig partner, sier Sørensen.

Idium 1881 AS

Idium 1881 er Norges største leverandør av nettsider til bedriftsmarkedet og et digitalt mediebyrå. Idium er et fullservice mediebyrå som leverer nettsteder og et bredt spekter av strategiske og kostnadseffektive løsninger innen digital markedsføring for små og mellomstore bedrifter. Idium er eid av 1881 Group AS, som er et holdingselskap eid av Kistefos. Kjernevirksomheten er opplysningstjenester på nett og telefon samt tjenester innen digital markedsføring. 1881 Group AS eier selskapene Opplysningen 1881 AS, Digitale Medier 1881 AS, Prisguiden AS og Idium 1881 AS. Selskapene i 1881 Group AS har til sammen over 280 ansatte og omsatte for mer enn 400 millioner i 2018 med et samlet driftsresultat (EBITDA) på over 100 millioner. 1881 Group AS tjenester har til sammen mellom 1.5 til 2 millioner unike ukentlige brukere på sine egne nettsider.

Idium 1881 AS Besøksadresse: Rolf Wickstrøms vei 15, 0484 Oslo Postadresse: Postboks 382 Sentrum, 0102 Oslo Les mer på www.idium.no eller www.1881group.no