• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

GAMEDAY: RINGERIKE

Det er tid for å snu skuta! Vi tar turen til Hønefoss og tar fatt på siste kamp før det braker løs i Varner Arena 19. februar.

Formen

Med kun 3 seire på de ti siste kampene, er det ingen hemmelighet at Askerlaget ikke er inne i noen formtopp. Men siden oppgjøret på Nye Jordal har det blitt brukt tid på videoanalyse og en god treningsøkt for gutta.

Laget

Etter et opphold hos dagens motstander er Christian Vethe-Bye tilbake i Asker og blir å se på dagens lineup, der finner vi også Isak Wallin på keeperplassen. Bovim er fortsatt syk og dermed ikke en del av dagens tropp.

Statistikk

Ringerike står med tre tap på de fire siste kampene. Vinsten deres, var i likhet med vår, mot Manglerud Star. Utover det er Ringerike et lag, som i snitt, scorer færre mål og slipper inn flere enn de oransjekledde. De befinner seg en 8. endeplass på tabellen, 22 poeng bak oss.

Et nærmere blikk på den individuelle statistikken viser at David Morley fortsatt innehar andreplassen over ligaens mestproduserende spillere, med 52 poeng. Bak han ligger vår egen Viktor Granholm med 44 poeng. For å finne Ringerike sin mestproduserende spiller må vi ned på en niende plass. Mannen som bærer etternavnet Pappalorando har produsert 37 poeng, i likhet med Stavngerspiller Kissel og Lillehammers Dineen.

Dommere

Dagens dommerkvartett består av hoveddommere Petter Bjerkan Bakken og Robert Hallin. Marius Sandnes og Njaal Søstumoen blir å finne som linjedommere.

Hvor kan du se kampen?

Du kan alltid ta turen til Ringerike for å se kampen live. Billetter finner du i deres app. Dersom du ikke har anledning til å se kampen live, sendes den alltid på TV2Play.