• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Vålerenga
VIF

STORSEIER I ÅRETS SISTE KAMP

Det er alltid noe spesielt å møte Vålerengen, og i romjulen ble det to kamper mot laget fra hovedstaden. Det første oppgjøret endte med en solid 3-0 seier i Furuset Forum, og i kveld var det duket for retur-oppgjør i Askerhallen. Men om gjestene fra Oslo øst trodde de skulle få revansje, så sørget våre helter for at det ikke ble noe av. For som i Forum på lørdag tettet vi igjen fullstendig bakover, og igjen sto vår sisteskanse, Nicklas Dahlberg, som en vegg, og slapp ikke inn en eneste puck!

SOLIDE DEFENSIVT

I lørdagens kamp kom alle våre mål i spill fem mot fem, og til tross for 18 utvisningsminutter kunne vi gå av isen uten baklengsmål. I kveld ble det 24 utvisningsminutter på oss – og igjen kunne vi notere oss for nok en “shut-out” (ikke “shoot-out”, Vidar….). 17 skudd på lørdag og 26 skudd i kveld ble alle reddet av vår suverene målvakt, Nicklas Dahlberg, som selv synes at laget er tilbake på riktig spor.

– Vi har vært nede i en bølgedal en stund, men jeg synes vi har kommet tilbake og funnet et spill som fungerer. Det er morsomt å se, sier Nicklas etter kveldens storseier.

– Jeg synes vårt Power Play var fantastisk – og gjør vi fire mål i PP så er vi vanskelige å slå, fastslår den sympatiske svensken.

Og forsvaret gjør en solid jobb både lørdag og i dag.

– Ja, vi har snakket om å ta litt mer nøyere avveininger, og ikke bare backene, men hele laget. Jeg synes at vi ser at vi tar riskene på de stedene som vi skal ta dem – slipper til færre sjanser, helt enkelt.

Det var kanskje ikke det beste Vålerenga-laget som vi har møtt?

– Vålerenga er alltid tøffe å møte. De “gnugger på” hele tiden, og det blir alltid jevne matcher mot dem. Og det er alltid deilig å slå dem, smiler Nicklas, som ønsker alle et Godt Nytt År!

FIRE MÅL I PP

I kveld ble det til slutt 4-0 seier, og alle våre mål kom i Power Play. Det første kom etter snaue 16 minutter, og det var canadiske Alex Lavoie som var sistemann på pucken. Assist fikk vår nysignering Marcus Oskarsson og kaptein Anders Bastiansen. Med bare 1.14 igjen av perioden sitter 2-0, og denne gangen er det mannen med gullhjelm, Hampus Gustafsson, som med assist fra Mikael Dokken og Anders Bastiansen kunne sørge for at vi gikk til pause med en 2-0 ledelse.

Andre periode var drøyt halvspilt når samme Gustafsson banker inn 3-0, og igjen er Anders Bastiansen og Alex Lavoie tilretteleggere. Snaue fem minutter senere er det Mikael Dokken som setter inn 4-0, og Alex Lavoie og Marcus Oskarsson kan notere seg for nok en assist hver.

Det ble en målløs sisteperiode hvor gjestene ikke greide å sette Nicklas på de helt store prøvene.

Vår bestemann ble Alex Lavoie, og selv var han godt fornøyd med å ha slått Vålerengen i begge romjulskampene.

– Veldig fornøyd med de to seirene, for det var to viktige kamper for oss, sier Alex etter kampslutt hvor han og Anders Bastiansen signerte hockeykort til både store og små.

– Vi ønsket alle at vi skulle gå ut av 2019 med to seire, og jeg synes gutta gjorde en veldig god jobb i dag. Vi scoret fire power play mål i dag, og det er veldig viktig at “special teams” gjør det bra i dagens hockey.

Du var involvert i tre av fire mål i dag, og det må du vel si deg fornøyd med?

– Joda, det var fine pasninger fra lagkameratene mine. På målet fikk jeg pasning fra Marcus (Oskarsson), og det var bare å skyte pucken på mål – da skjer det gode ting, smiler Lavoie.

– Det er et godt resultat for oss. Nicklas spiller veldig bra i dag, så vi må bare fortsette å beskytte han slik at han kan fortsette med å være ligaens beste keeper!

Noen planer for nyttårsaften?

– Skal være med noen av lagkameratene mine. Slappe av, så får vi se hva som skjer, avslutter Alex – og også han ønsker alle et Riktig Godt Nytt år!

Første kamp på nyåret er mot Stavanger Oilers – og vi minner om at kampen er flyttet fra torsdag 9. til tirsdag 7. januar. Kampstart er 19.00.

Vi ønsker med det alle et RIKTIG GODT NYTT ÅR!