• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG OILERS

Årets siste bortekamp i oljebyen står for tur.

Askergutta reiser sørover mot «oljebyen» Stavanger for et tøft oppgjør. Laget er klare for å ta tre poeng og ikke noe annet! Resultatmessig har de hvit-kledde vært litt opp og ned, noe vi absolutt har tenkt til å utnytte. Siste 10 kampene i serien har Oilers vunnet 5, mens Asker ligger med 7 seire på de 10 siste kampene.

Etter noen dager med god preparing, lander gutta med pigge bein og klare for å bulke litt i DNB Arena. Det er to raske lag på en liten isflate, så du kan forvente deg en fartsfylt kamp!

Statistikk

Lagene møtes for 120 gang! Asker med 39 seire og Stavanger med 74. Det vil si at det gjenstår 7 uavgjort. Hvis vi ser oppgjørende på litt kortere sikt er det ganske jevnt, hvor de 10 siste kampene har endt med 4 seire til Asker og 6 til Oilers.

Visste du at?
Patrick Ulriksen spilte for Frisk-Asker under 2012-13 sesongen til 15-16. Han hadde også sin EHL debut her!

EHLsgullhjelm

Dagens gullhjelmsbærer for de oransjekledde er fortsatt Tobias Lindström etter hat-trick mot Comet (borte) og to mål mot Stjernen (borte). Han ser ut til å ha funnet scoringsformen og bærer dermed gull-potta på hue, fortjent! Svensken står oppført med 30 poeng.

Stavangers gullhjelmbærer er Daniel Kissel med 32 poeng. Bak finner vi Mathias Trettenes med 30 poeng.

Keeperduellen

Fayen-Vestavik har vært i en god periode og vokter buret denne kampen også! Han ligger nå på 90,1% i redningsprosent. Dette tilsier at vi kan tillate omtrent 10skudd på mål før det ligger en puck bak «veggen» vår.

For de sorte og hvite vokter en velkjent keeper i denne ligaen, nemlig Henrik Holm. Redningsprosenten til nevnte ligger på 91,3%.

Følg kampen

Vi håper du tar turen til Stavanger for å heie frem gutta, og minner om at du får kjøpt billetter på Oilers.no. Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play, BlueLine Sportsbar i Asker eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.