• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Tirsdag Tir 25 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 5 Februar Feb
Tirsdag Tir 15 Februar Feb
Torsdag Tor 17 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Tirsdag Tir 22 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar

HAMPUS KLAR!

Alle gode ting er fire!

Vi er glade for å kunne meddele at Hampus Gustafsson har signert en fireårskontrakt med Frisk Asker.

-Med denne signeringen har vi sikret langsiktighet med en av våre aller viktigste spillere, både på og utenfor isen, sier Christian Haune i Sportskomiteen. Kontrakten trer i kraft etter inneværende sesong.

Etter tre år i Storhamar og en snartur innom Stjernen, kom Hampus til Frisk Asker i siste halvdel av 18/19 sesongen. Etter årene på Hamar har Hampus levert over ett målpoeng i snitt hver eneste sesong. Han har i de samme årene også vært blant ligaens 15 beste spillere, om man ser på målpoeng. Men ifølge trenerteamet vårt er det åpenbart flere grunner enn målpoeng som ligger til grunn for den nye og lange kontrakten.

Foto: Fehmi Sejdijaj

Fornøyd trenerteam

-Hampus er en av de viktigste lederne i laget vårt, og jobber alltid hardt og smart over hele banen. Han tar meg seg et herlig konkurranseinstinkt både i kamp og i treningshverdagen, og er sånn sett en type som virkelig er med å heve nivået i gruppen hver eneste dag, sier Jan Andre Aasland, før Vidar Wold legger til: -Slike typer er ekstremt viktige for en prestasjonsgruppe og for oss som trenere. Når Hampus var tydelig på at han ville være med å utvikle klubben og laget videre over flere år, var det for oss helt innlysende at det måtte klubben forsøke å få til.

Målet er videreutvikling

Vi har beviselig vært et stabilt topplag i mange år og vunnet både seriemesterskap og NM gull de siste årene, basert på en strategi om alltid å ha en sterk norsk og lokal stamme og en spillergruppe som bryr seg om hverandre og fungerer godt sammen. Man kunne kanskje slått seg til ro med status quo og vært fornøyde med det, men Sportskomiteen tenker ikke på den måte: -Vi har lenge hatt gode resultater og en god kultur i spillergruppen, men målet har alltid vært videreutvikling. Det er det fortsatt. Nå som vi flytter inn i ny arena med helt andre fasiliteter, flytter vi også vårt eget ambisjonsnivå mtp. treningsarbeidet og hele den sportslige virksomheten. Da trenger vi enda flere spillere som Hampus, som vil være her over tid og som stiller store krav både til seg selv og til sine omgivelser på en konstruktiv måte. Vi skal ta vare på det beste i Frisk Asker-kulturen, men samtidig strekke oss og videreutvikle oss på alle områder hvor det finnes muligheter for forbedringer, avslutter Christian Haune

Foto: Fehmi Sejdijaj

-Klubbens ambisjoner var viktigst

Hampus selv er veldig fornøyd og motivert for fremtiden og skriver følgende til friskaskerhockey.no:

-Jeg er utrolig glad for at vi har blitt enige om denne kontrakten. Jeg har følt meg som hjemme i Frisk Asker siden første dagen jeg kom hit. På de tre og et halvt årene har vi vunnet både NM-gull og seriemesterskap og det har vært fantastisk. Likevel føler jeg sterkt at vi har enda mer å gi og fortsatt et stort potensial for utvikling. Det er profesjonaliteten og detaljene i alt vi gjør som skal ta oss til semifinaler og finaler hvert år, og dermed enda flere mesterskap. Det er tydelig for meg at klubben ser det på samme måte og vi deler ambisjonsnivå for fremtiden, og det var den viktigste grunnen for å signere for fire nye år. Jeg vet godt at jeg kunne fått bedre betalt andre steder, både i Norge og utlandet, men det er videre utvikling i Frisk Asker som er viktigst for min del. Min rolle i laget har blitt større med årene, og ikke bare på isen og produksjon av målpoeng. Jeg ser frem til og være med å utvikle klubben videre og å hjelpe de yngre spillerne som kommer opp, som skal ta nye steg i sine karrierer. Samtidig vil jeg være veldig tydelig på at jeg skal videreutvikle mitt eget spill og egne prestasjoner. Drømmen om flere mesterskap og om å spille i de største ligaene driver meg videre, og i Frisk Asker har jeg funnet det som for meg er de perfekte omgivelser for utvikling sier en fornøyd Hampus Gustafsson.

Foto: Finn Eriksen