Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

- VI NÆRMEST BYR PÅ!

Det ble et intenst og krevende oppgjør da vi tok turen til «Frækksta».

• Vi leder 0-4 halvveis og har bra kontroll. De setter to mål og får energien tilbake. I siste periode har vi 2-3 skudd i stolpen og var nære 2-5 ledelse. De scorer to enkle mål mot slutten, som vi nærmest byr på. Det er et surt poengtap. Vi får med oss ett poeng og det hjelper litt, men vi skulle så absolutt hatt tre poeng, sier trener Vidar Wold om kampen.

Stjernen starter kampen med et høyt press og hurtig spill. Med to undertall på kort tid, er det hjemmelaget som får skinne de første minuttene. Men et solid defensivt spill fra Frisk og en sterk sisteskanse holder målene unna. Brått, som julekvelden på kjerringa, snur det hele. Hampus Gustafsson kommer alene foran keeper og prikker pucken inn! Under 30 sekunder senere serverer Eskil Wold en lekker pasning på høyre flanke, til Gustafsson som på elegant vis setter pucken bak Hanneborg, 0-2!

Det var et hakket mer våkent Frisk som gikk på is til andre periode. Drøye fem minutter ut i perioden kommer mål-maskinen Viktor Granholm og setter pucken, på egen retur, rett i kassa. Det skulle ikke ta mer enn i underkant av minuttet før de oransjekledde kunne juble igjen. Denne gangen var det Frøshaug som serverer en puck rett gjennom slottet, hvor Geheb står mer eller mindre alene og sørger for 0-4 ledelse. Stjernen reduserer ikke lenge etterpå, ved Newell. Dermed er stillingen 1-4. Det utspiller seg til å bli en kamp med høy hastighet, intensitet og mye mål. Med rett over tre minutter igjen av perioden sørger Andersen for å redusere ytterligere. Perioden ender 2-4.

Kampens tredje periode blir både litt rotete og mye frem og tilbake. En del gode sjanser går upåaktet hen, og med halvspilt periode ser det ut til at målfesten er over. Men Stjernen er på opphentingsjakt, og reduserer til 3-4 ved Coulter. Det blir noen intense sluttminutter og med høyt tempo. Stjernen presser nok en gang høyt, og etter utallige forsøk gir det resultater. Coulter scorer igjen og sørger for 4-4. Overtidsperioden ga ikke uttelling, og dermed var det straffer i Stjernenhallen. Der er det Stjernen som trekker det lengste strået, og dermed blir to av tre poeng igjen i Fredrikstad.

På tirsdag er det tid for første kamp i Askerhallen på langt over en måned. Sparta møter oss på andre siden av rødlinja. Billetter finner du i appen, eller på her. Vi sees til dropp 18.30.