• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

MEDBY UTE

Det har vært en krevende sesong for 28-åringen. Nå er han ute resten av sesongen.

Det ble i dag klart at Endre Medby ikke blir å se mer på is i sesongen 2021/22. Medby sliter dessverre fortsatt med ettervirkningene av hodeskadene han pådro seg mot Sparta helt innledningsvis i sesongen.

- Jeg var ute i langt tid og var lenge usikker på om jeg i det hele tatt ville komme tilbake. Jeg ønsket å gi det en sjanse, men har nå insett at det beste for min helse er å ta den tiden jeg trenger, sier Medby.

- Dette er en situasjon vi skulle vært foruten. Endre er en rutinert og viktig spiller i laget. Men når han først har tatt valget, er det et valg vi selvfølgelig støtter fullt og helt, legger daglig leder Nicolay Sørensen til.

Medby har vært ute med hodeskade store deler av sesongen. Først i januar var han tilbake, etter mange måneder med svimmelhet og hodesmerter.

- I de kampene jeg spilte, var jeg ikke meg selv og spilte med håndbrekket på. Det er ikke bra verken for meg eller laget. Jeg ønsker det beste for både laget, og meg selv, og er derfor sikker på at denne løsningen er til det beste, legger Medby til.

- Laget mister en viktig brikke, men dette er et voksent valg av Endre. Hodeskader er ikke noe man skal ta lett på. Slike skader kan gi alvorlig konsekvenser, resten av livet. Alle skal ha et godt liv også etter karrieren, og det er derfor viktig at slike skader tas på alvor, avslutter Sørensen.

Vi ønsker Endre god bedring og gleder oss til vi får se han på is igjen!