• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

- Kjent for å gi hundre prosent

Nicolay Andresen har spilt 569 kamper for klubben, og er «bare» 194 kamper bak klubbrekorden. Nå har han signert på en ny 2-årskontrakt.

Andresen begynte sin karriere, som barn, i Askerhallen. Derfra har veien gått gjennom aldersbestemte lag, via NTG og opp på A-laget - den mye omtalte «Tigerveien». Backen debuterte på A-laget allerede i 2011, da som 18-åring. Siden den gang har Nicolay blitt en del av kontinuiteten og stammen i laget. I den foregående sesongen kunne Andresen skilte med nest best +/- statistikk i troppen.

Sportssjef Wold trekker frem at Andresen innehar en rolle som er viktig, både på og utenfor isen,

- Nicolay er først og fremst en hardtarbeidende, fysisk og defensiv solid back. Han går ofte inn og gjør grovarbeidet, og er kjent for å gi hundre prosent i alt han gjør både på is og i styrkerommet. Det gjør han til en viktig bidragsyter i spillegruppen vår. Nicolay er ikke den spilleren som får de største overskriftene, men han utfyller den rollen i vårt lagbygget som vi mener er viktig.

Foto: Finn Eriksen

Hovedpersonen selv gleder seg til å ta fatt på to nye sesonger i oransje,

- Jeg føler at klubben er på riktig vei. De har tatt store steg og har ambisjoner om å ta flere. Det meste ligger til rette for at det kan bli morsomt å være Frisk-spiller fremover! Jeg har stor tro på at Frisk vil etablere seg i toppen de neste sesongene, og det vil jeg være med på.

Brikkene i lagbygget begynner å falle på plass! Det er fortsatt noen signaturer som gjenstår før vi kan presentere det komplette laget for 2023/24. Frem til da, håper vi at du gjør som resten av laget – sikrer deg fast plass i Varner Arena. Sesongkort får du kjøpt fra 1490,- via denne lenken.