• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Nyttårshilsen fra styreleder

Kjære hockeyvenner

2023 er snart historie og 2024 ligger foran oss med blanke ark. Julehøytiden er på hell og en ny hverdag venter. Høytid gir rom for refleksjon. I en krevende verdenssituasjon trer det ekstra tydelig frem hvor heldige vi er som bor i et fredelig, trygt og rikt land.

For snart to år siden flyttet vi inn i Varner Arena. Det var en drøm som gikk i oppfyllelse. Å se denne storslåtte arenaen reise seg fra tegnebrettet og bli vårt hjem har vært en utrolig reise for oss alle. Når en drøm bare er en drøm er alt rosenrødt og lutter idyll. Når drømmen realiseres, kommer det en ny hverdag med nye utfordringer. Og ja, selvsagt er det mange utfordringer når en så stor og kompleks drøm for så mange skal finne sin nye hverdag.

Men det er kanskje nettopp det som er den store drømmen. Å kunne jobbe sammen hver dag, som et fullt og samlet lag for å utvikle drømmen videre og løse de utfordringer som oppstår på veien. Jeg vil få rette en stor takk til alle som er med på laget, alle fantastiske frivillige og administrasjonen vår og, våre eminente spillere, støtteapparat og trofaste tilskuere, Asker kommune og våre samarbeidspartnere, ja til alle som er med på reisen for å realisere de mange drømmene vi har for hva vi kan oppnå sammen i og rundt Varner Arena.

Reisen mot suksess er aldri enkel. Det er øyeblikk med prøvelser og nederlag. Men det er nettopp i disse øyeblikkene vi finner vår styrke og samhold. Drømmene er viktige, men reisen er enda viktigere. Hverdagen, med å møtes i det daglige, til trening eller kamp, det å jobbe hardt sammen for å lykkes litt hver dag, det er det som binder oss sammen som en enhet, og som er med på å gi hverdagen mening.

Det er gjennom daglig innsats, gjensidig støtte og troen på våre felles mål at vi bygger noe ekstraordinært. Sammen skaper vi ikke bare et ishockeylag, men en familie som deler gledene og utfordringene som livet på og utenfor isen bringer med seg.

Jeg vil her minne om at det er mindre enn to år siden vi spilte i Askerhallen. Alt vi har klart å oppnå på denne korte tiden er nesten helt utrolig. Fra våre internasjonale spillere, som har spilt både i Sverige, Finland og i andre store hockeyland, får vi høre at vi er den mest profesjonelle klubben de har vært i, og at de aldri har vært så godt tatt i mot noe annet sted. Kampene våre er utviklet fra å være rene ishockeykamper til å bli store totalopplevelser med ulike innslag på og utenfor banen. Vi har fortsatt mye å lære og alt skal bli bedre. Men du verden så mye vi har fått til på kort tid. En stor takk til alle som har gjort dette mulig!

La oss fortsette å jobbe sammen, utfordre oss selv og støtte hverandre i denne reisen. Hver dag og hver utfordring gir oss nye muligheter til å vokse og styrke båndene som binder oss sammen. Sammen er vi Frisk Asker, og sammen vil vi fortsette å realisere drømmer og skape minner for livet.

Takk for deres engasjement, dedikasjon og tro på klubben vår.

Med vennlig hilsen

IF Frisk Asker Hockey ved styret

Øystein Hærem styreleder