• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

TAPTE TOPPKAMPEN

Et effektivt hjemmelag gjorde jobben vanskelig for våre i DNB Arena, og 36 utvisningsminutter er rett og slett for mange mot et lag som Stavanger Oilers. Det ble to baklengsmål mens hjemmelaget spilte i overtall, og vi får si oss fornøyd med at vi ødela statistikken for Stavanger – fordi for første gang på lang tid slapp de inn mål i undertall.

DOBBEL AV PETRYK

For i kveld fikk vi endelig se hva som bor i Reid Petryk. Etter et langt skadeavbrekk har han sakte, men sikkert spilt seg tilbake i form, og i kveld scoret han begge våre mål. Først utlignet han til 1-1 etter 5.54, og så puttet han 4-2 målet som gjorde at det ble tent et ørlite håp om poeng i Frisk Asker leiren. I tillegg var han centimetre fra å sette inn sitt tredje for kvelden, men greide ikke å presse pucken på innsiden av stolpen.

Det endte til slutt 5-2 i Stavanger, og dermed må Janna og Vidar innse at vi nå har tre strake tap å se tilbake på. Ingen grunn til å deppe, men i dag viste Stavanger Oilers at de mener alvor i årets serie. De vinner skuddstatistikken 42-24, og vi må definitivt “opp i ringene” om vi skal holde følge i toppen. For med seier for Lillehammer over MS i kveld overtar de andreplassen på tabellen, og Vålerengen er a poeng med oss etter å ha knust Stjernen 6-2 “hjemme” i Furuset Forum.

Torsdag venter nok en vanskelig bortekamp når guttene drar til Narvik for første gang, og vi satser på at gutta kommer tilbake på vinnersporet.