• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

ASKER-GUTTEN HAR RE-SIGNERT!

Asker-gutten har levnet lite tvil om at det bor mye vilje, pågangsmot og styrke i han. At han nå slutter seg til troppen i enda noen sesonger er til store glede for han og resten av klubben!

Magnus Geheb er kjent for å alltid gå hardt inn i dueller, jage etter hver eneste puck og jobbe for å dra laget i riktig retning. Det har blitt premiert, både med mye spilletid og uttak på landslaget. Nå har han signert en ny kontrakt for moderklubben.

Den 23-år gamle løperen hadde sin debut for A-laget under sesongen 2016/17, i sluttspillet. En bedre debut skal man lete lenge etter! Unggutten har allerede tilbakelagt over 230 kamper i den oransje drakten. Nå er Magnus Geheb klar for å ta fatt på tre nye år.

Foto: Fehmi Sejdijaj

- Det er spennende å signere ny kontrakt i Frisk, prosessen vi er inne i nå, med profesjonalisering, ny arena og alt som kommer med det, er stort for meg som en lokal gutt. Dette er noe jeg er stolt over å være en del av og gleder meg til å bygge videre på.

Sportslig leder Christian Haune, trekker frem flere av de egenskapene som gjør Geheb til en nøkkelsignering for de oransjekledde.

- Magnus er en ledertype og en veldig viktig brikke med tanke på hvordan vi ønsker å utvikle laget og spillet vårt videre. Han er en anvendelig spiller i alle faser av spillet, leverer alltid høy innsats og fart og vi gleder oss til å bidra til hans videre utvikling. På tross av at han bare er 23 år har han spilt kamper i A-laget i fem sesonger allerede og representerer viktig kontinuitet og klubbkultur.

Foto: Henning Ekeli

Magnus befinner seg nå på landslagets siste samling før VM. Til tross for at det enda er noen måneder til sesongstart, er Geheb mer enn klar til å igjen skape magi i Norges fineste ishall,

_- Vi er åpenbart ikke fornøyde med hvordan sesongen endte og derfor har jeg lyst å være en del av neste års lagbygging slik at vi kan slå sterkere tilbake, sammen.

Vi er svært glade for at Magnus skal ikle seg den vakreste drakten som er mulig og oppdrive, og ønsker han lykke til på landslagssamlingen!