• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

BACKE BYGGER OG BLIR NY SØLVPARTNER

I juni-måned kunne vi endelig juble for at vi får ny arena, og at det er Backe Stor-Oslo som skal bygge storstuen. Ekstra gledelig er det derfor at vi nå kan offentliggjøre at Backe Stor-Oslo blir vår nye Sølvpartner i tiden fremover. Avtalen gjør at klubben nå retter et enda sterkere fokus frem mot ny arena, og samarbeidet er bare starten på fremtidens nye Frisk Asker.

– Dette er noe vi har ventet på i mange år, og nå er det endelig vedtatt at vi får vår nye storstue. At Backe Stor-Oslo også velger å inngå et samarbeid med Frisk Asker gjør oss ekstra stolte, sier klubbens Markedssjef, Fredrick Bråten Haugland.

– I tillegg til profilering i og utenfor arena, så er det viktig for oss å ha med Backe Stor-Oslo med i klubbens sterke B2B-nettverk, for dermed å kunne skape et enda bedre nettverk, sier prosjektleder Mette Sørensen i Markedsavdelingen.

Vi møter Adm. dir Arne Landmark og prosjektleder Kaia Conradi på klubbens Face Off på Asker Kulturhus, og de har følgende å si om avtalen.

– Det er stort for oss å kunne bygge Frisk Asker’s og Asker Kommunes nye storstue, og derfor var det også naturlig for oss å inngå et samarbeid med Frisk, sier Landmark.

– Vi har jo fulgt klubben den siste tiden, og har tett dialog, og nå som avtalen var signert var det enkelt å bli med som partner, forteller Conradi.

– Vi er en bedrift som har stort fokus på Østlandet og som ser muligheter i Frisk Asker. Det de har fått til gjennom å bygge sten på sten og utvikle, forvalte og forsterke sin organisasjon i alle ulike ledd, ser vi mange likheter til i vår egen organisasjon også, avslutter Landmark.

Om bedriften Backe Stor-Oslo AS er en entreprenørbedrift med ca.100 medarbeidere, etablert i 1946 som grunnsteinen til det som i dag er Backe Gruppen. De skaper nærings- og boligvekst i Stor-Oslo, og påtar seg oppdrag innenfor nybygg og rehabilitering for offentlige og private utbyggere innenfor sitt markedsområde i Oslo, Bærum, Asker, Drammen og Kongsberg. Selskapet har solid erfaring innen totalentrepriser og har gjennomført mange av sine prosjekter som samspill eller «åpen bok». Backe Stor-Oslo AS er rigget for vekst med en forventet omsetning i 2019 på ca. 800 MNOK.

Selskapet er bygget rundt en flat struktur og stor grad av åpenhet, og de har arbeidet mye med å utvikle en prestasjonskultur basert på å «Ha det godt og gjøre det godt».

Kontaktperson for avtalen: Arne Landmark, Adm.dir, Mobil: 406 08 715 E-post: [email protected]

Kaia Conradi, Prosjektleder Mobil: 980 72 248 E-post: [email protected]