• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

JUBEL-FREDAG!

Selv om nissen ikke er helt klar for jul, så kan markedsavdelingen starte julefeiringen ørlitegranne tidlig i år.

Hele to nye samarbeidspartnere har nemlig re-signert og er med inn ny arena, samt at vi kan ønske en helt ny bedrift velkommen til Frisk Asker.

ASKER MUSIKKFESTIVAL - HVALSTRANDFESTIVALEN

Selv med restriksjoner og tøffe forhold for festivalbransjen, så gir gjengen bak Asker Musikkfestival / Hvalstrandfestivalen seg aldri. Fredrik Brodtkorp, Håkon Haavik og Irja Elisasen gasser nå på for fullt, og signerer likeså godt på en ny 3-årsavtale med Askers store stolthet. På nordsiden av Leangbukta i Indre Oslofjord i Asker kommune ligger badestranden og naturarealet som utgjør idylliske Hvalstrand Bad. Området som ble åpnet i 1934, forvandles tredje uken i august hvert år om til en festival med tilbud for barn og voksne under navnet Hvalstrandfestivalen.

Vi er stolte over at festivalen fortsetter og forlenger avtalen med oss, og gjett om vi gleder oss til sommer, sol og Hvalstrand sammen med hele regionen. Og du gjettet riktig: selvsagt blir det Frisk Asker reklame på skjermer og kanskje selveste Friskus skal på festival😉 2022 byr på kjente artister som Maria Mena, Åge & Sambandet, Postgirobygget og Chris Holsten, og flere artistslipp kommer, så følg med på festivalens sider på sosiale medier og web.

Les mer på: www.hvalstrandfestivalen.no

Kontaktperson for avtalen:

Irja Elisasen, mobil: 412 18 940 og e-post: [email protected]

VERIFONE

Vi jubler for at Pål André Pederssen og resten av den herlige gjengen i Verifone fortsetter samarbeidet med #regionensnettverknummer1

Selskapet leverer betalingsløsninger og verdiøkende tjenester til det norske og nordiske markedet: på tvers av kanaler til alt fra store kjeder til små enkeltstående butikker, i alle bransjer.

De har over 60 000 betalingsterminaler ute i det norske markedet, og mer enn 1,4 millioner transaksjoner går gjennom deres systemer daglig. Selskapet har et ganske enkelt mål med sine tjenester: Å gjøre din daglige virksomhet bedre. Vi tilbyr effektive, sikre og fremtidsrettede betalingsløsninger for alle typer bedrifter, og vi gjør det med stolthet.

Les mer på: www.verifone.com/nb/no

Kontaktperson for avtalen:

Pål André Pederssen, mobil: 936 01 041 og e-post:[email protected]

ADAPTIK

Markedsavdelingen kan også avsløre en rykende fersk signeringsnyhet: Ali Jalloul og Arnfinn Blom i Adaptik er ny Nettverkspartner i Frisk Asker Hockey. Selskapet er en vekstpartner for bedrifter som skal vokse organisk eller ved hjelp av oppkjøp eller fusjon, og de elsker å jobbe med vekstfremmende tiltak og selskaper som kombinerer organisk vekst med oppkjøp. Adaptik går i dybden på det aktuelle selskapet, tjenestene og folkene, og leverer førsteklasses oppfølging.

God grunnleggende forståelse er helt nødvendig og en forutsetning for å kunne levere kvalitet i veksttjenestene, og deres mål er ditt mål – Adaptik er mer enn en bidragsyter! Selskapet holder til på Technopolis på Fornebu, og forsterker dermed «førsterekken» av Frisk Asker samarbeidspartnere, ettersom vi allerede har Bwell, ECIT, Fornebu Golf, SpareBank 1 Østlandet og selvsagt Technopolis i vårt gode nettverk på den samme adressen!

For å lese mer om selskapet: www.adaptik.no

Kontaktperson for avtalen:

Ali Jalloul, Salgsansvarlig, mobil: 48 38 28 27 og e-post:[email protected]

Nysgjerrig?

Vi håper fredagen gir dere like mye jubelfølelse som det vi har, og nå fortsetter vi nedtellingen frem mot innflytting i ny arena.

Vil din bedrift også bli samarbeidspartner med Frisk Asker, så ta kontakt med:

Les mer om Regionens Nettverk nummer 1 her. For full partneroversikt, klikk deg inn her