• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov

Sikret seg Dahlbergs' hjemmedrakt på auksjon

Orange Cyberdefense Norge, som har vært Frisk Asker Ishockey sin samarbeidspartner siden 2020, forlenget nylig samarbeidsavtalen for to nye år. Nå har de i tillegg sikret seg drakten til keeper Nicklas Dahlberg på auksjon.

Drakten er rammet inn og har fått hedersplassen på konferanserommet i Orange Cyberdefense sine lokaler på Lysaker. Der henger den som et symbol på hvor de skal som selskap – godt synliggjort for kunder og partnere som er på besøk.

– Det er naturligvis veldig passende at draktene til Frisk Asker er oransje, akkurat som vår logo, men det er ikke tilfeldig at vi ønsket oss Dahlberg sin drakt. På samme måte som han er ligaens beste mann på sikkerhet og forsvar, skal vi være bransjens beste på cybersikkerhet og cyberforsvar. Draktnummer 1 peker også til vårt mål om å bli nr. 1 innen cybersikkerhet i Norge. Og ikke minst er Dahlberg en legende i klubben som vil bli husket lenge etter at han legger skøytene på hylla, sier Thomas Kronen, Managing Director i Orange Cyberdefense Norge.

Dahlberg selv synes det er stas at en av klubbens gode samarbeidspartnere har valgt å gjøre dette.

– Jeg er utrolig stolt over at drakten min kan bidra til å forsterke budskapet til Orange Cyberdefense. Vårt samarbeid med dem handler om langt mer enn en sponsoravtale. Sammen skal vi styrke våre felles verdier og videreutvikle både kultur og organisasjon på vei mot toppen i hver vår gren. Derfor er det en selvfølge for meg å komme på besøk til dem og få snakke litt med deres andre samarbeidspartnere, sier Dahlberg.

Sikkerhetsevent på Varner Arena

Gjennom samarbeidet skal Varner Arena, som er den nye hjemmebanen til Frisk Asker, i praksis fungere som en hub for Orange Cyberdefense Norge. Her skal cybersikkerhetsselskapet blant annet avvikle større interne møter og andre firmaeventer i tiden fremover.

Torsdag 3. november arrangerer de sikkerhetseventen «Orange Cyberdefense Live 2022» i Varner Arena. Der skal cybersikkerhet settes i søkelyset, for å diskutere, dele kunnskap og nettverke, slik at man kan stå sterkere for å bygge et tryggere digitalt samfunn.

– Etter arrangementet inviteres deltakerne til middag i restauranten, før vi ser Dahlberg og resten av Frisk Asker spille mot Storhamar på isen. Så dette er en dag vi ser enormt frem til, sier Thomas Kronen.

Du kan lese mer om "Orange Cyberdefense Live 2022" her.