• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Sikret seg Dahlbergs' hjemmedrakt på auksjon

Orange Cyberdefense Norge, som har vært Frisk Asker Ishockey sin samarbeidspartner siden 2020, forlenget nylig samarbeidsavtalen for to nye år. Nå har de i tillegg sikret seg drakten til keeper Nicklas Dahlberg på auksjon.

Drakten er rammet inn og har fått hedersplassen på konferanserommet i Orange Cyberdefense sine lokaler på Lysaker. Der henger den som et symbol på hvor de skal som selskap – godt synliggjort for kunder og partnere som er på besøk.

– Det er naturligvis veldig passende at draktene til Frisk Asker er oransje, akkurat som vår logo, men det er ikke tilfeldig at vi ønsket oss Dahlberg sin drakt. På samme måte som han er ligaens beste mann på sikkerhet og forsvar, skal vi være bransjens beste på cybersikkerhet og cyberforsvar. Draktnummer 1 peker også til vårt mål om å bli nr. 1 innen cybersikkerhet i Norge. Og ikke minst er Dahlberg en legende i klubben som vil bli husket lenge etter at han legger skøytene på hylla, sier Thomas Kronen, Managing Director i Orange Cyberdefense Norge.

Dahlberg selv synes det er stas at en av klubbens gode samarbeidspartnere har valgt å gjøre dette.

– Jeg er utrolig stolt over at drakten min kan bidra til å forsterke budskapet til Orange Cyberdefense. Vårt samarbeid med dem handler om langt mer enn en sponsoravtale. Sammen skal vi styrke våre felles verdier og videreutvikle både kultur og organisasjon på vei mot toppen i hver vår gren. Derfor er det en selvfølge for meg å komme på besøk til dem og få snakke litt med deres andre samarbeidspartnere, sier Dahlberg.

Sikkerhetsevent på Varner Arena

Gjennom samarbeidet skal Varner Arena, som er den nye hjemmebanen til Frisk Asker, i praksis fungere som en hub for Orange Cyberdefense Norge. Her skal cybersikkerhetsselskapet blant annet avvikle større interne møter og andre firmaeventer i tiden fremover.

Torsdag 3. november arrangerer de sikkerhetseventen «Orange Cyberdefense Live 2022» i Varner Arena. Der skal cybersikkerhet settes i søkelyset, for å diskutere, dele kunnskap og nettverke, slik at man kan stå sterkere for å bygge et tryggere digitalt samfunn.

– Etter arrangementet inviteres deltakerne til middag i restauranten, før vi ser Dahlberg og resten av Frisk Asker spille mot Storhamar på isen. Så dette er en dag vi ser enormt frem til, sier Thomas Kronen.

Du kan lese mer om "Orange Cyberdefense Live 2022" her.