• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Parkering rundt Askerhallen og Risenga området

Nå kan vi endelig juble over full aktivitet og kamper i ukedager og helger! Dette er fantastisk – og skaper samtidig noen utfordringer vi alle er kjent med knyttet til trafikkavvikling og parkering.

Informasjon om føringer for parkering på Risenga ved større arrangement

Parkering Under den nye ishallen, Varner Arena, er det en parkeringskjeller som skal betjene hele Risenga.

Den er åpen for alle, og har parkeringsplass til 186 biler, hvorav 9 er HC-plasser og 16 er ladeplasser. Det er også en del plasser for parkering av MC og sykler.

Åpningstider: man-fre 06-00, lør-søn 06-21.

Du kan parkere gratis i parkeringskjelleren i 3 timer, mot registrering av kjennemerke i Askers parkeringsapp, EasyPark, eller på parkeringsautomat. Etter hvert vil det bli parkering mot avgift og automatisk skiltgjenkjenning av kjennemerke når du kjører inn og ut av garasjen. Info om dette vil være synlig i parkeringskjelleren.

Med unntak av dette skal parkering skje i Lensmannslia. Dette er en midlertidig parkeringsplass ved Lensmannslia som er tilgjengelig for alle besøkende og deltakere ved arrangementet. Her kan man stå inntil 4 timer dersom man registrerer bilnr. på parkeringsautomaten som står her. Dersom deltakerne har behov for å stå lenger kan det utstedes gjesteparkeringsbevis. Ved et slikt behov sendes en forespørsel med informasjon om dato(er) for arrangementet til [email protected], senest to uker i forkant av arrangementet. Noter også hvor mange parkerende besøkende man forventer. På Risenga er det kun noen få parkeringsplasser nå under anleggsperioden. Det er bare tillatt å parkere på området dersom man har personlig parkeringsbevis utstedt av Asker kommune.

Disse parkeringsbevisene lages til de som kan fremvise legeerklæring på at de trenger å parkere inne på området, eller som har særskilte logistikk-behov ifb. med drift, som bestemt gjennom samhandlingsforumet på Risenga. Med dette blir de få gjenværende plassene tilgjengelige for de som trenger det mest. Dersom arrangementet har et slikt særskilt logistikk-behov kan det vurderes å utstede et gjesteparkeringsbevis for de det måtte gjelde. Dette beviset vil da kun være gyldig under arrangementet. Ved et slikt behov må det sendes en forespørsel til [email protected] senest to uker i forkant av arrangementet. Det må spesifiseres tydelig hva som er årsaken til at parkering på Risenga er nødvendig. Forespørselen må også inneholde navn(ene) på person(ene) som har behov for parkering.

Det er ellers ikke tillatt å parkere på Risenga, heller ikke langs Brages vei. Kontroller gjennomføres og feilparkerte biler vil bli bøtelagt