• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Manglerud
MAN

NESTE KAMP: MANGLERUD STAR

Torsdag kommer laget som sto for den største skrellen i den forrige runden da laget snudde 3-0 til 4-7 mot Storhamar i CC Amfi.

Den store helten hos MS ble 34 år gamle Mathias Trygg som puttet hele fire pucker bak Storhamars keeper, Jonas Strand. Mathias har spilt for både Vålerenga og Lørenskog, i tillegg til Björklöven, MODO og Västerås, men kom tilbake til moderklubben MS foran 2017/18-sesongen. Her spiller han sammen med storebror Mats (44 år) som returnerte til MS foran årets sesong.

Lagets beste poengplukker etter tre kamper er tidligere Grüner-spiller, Jesper Öhrvall. Han står med 5 poeng (1+4), mens Joachim Engebråten, Robin Haglund Mathisen (på lån fra Oilers) og nevnte Mathias Trygg alle står med 4 poeng.

I mål har en gammel kjenning av oss, Ole Morten Furseth, stått i to av kampene, og han har opparbeidet seg en redningsprosent på 89,6%. Lars Haugen, som mange mener er ligaens beste keeper, har hatt en skadeplaget start på sesongen, og måtte se fem pucker bak seg i oppgjøret mot byrival Grüner. Dermed står han med en redningsprosent på 87,8%, som nok er noe svakere enn han og mange andre hadde forventet.

En som ikke blir å se på isen i dag er Didrik Nøkleby Svendsen, som i sin andre kamp for MS etter overgangen fra Sparta ble idømt matchstraff etter en boarding takling på Grüners Robin Olsen-Syversen. DISU ila han for dette en karantene på fire kamper, og kveldens kamp er hans andre.

VÅRE HELTER

Hos oss er det Hampus Gustafsson som troner på toppen av poengtabellen med 6 poeng (3+3), ett poeng foran Bobby MacIntyre og Endre Medby. Mats Frøshaug har fortsatt ikke åpnet målkontoen, men står med 4 assist, mens Victor Björkung, Fredrik Bjørndal, Magnus Geheb og Viktor Granholm alle står med 2 poeng.

Best på +/- statistikken finner vi backen Max Krogdahl med +3, mens Geheb og Nicolay Eiken Andresen står med +2.

Foreløpig er det kun Nicklas Dahlberg som har sluppet til som sisteskanse, men det har han til gjengjeld gjort veldig bra. Redningsprosenten på de fire første kampene sier 93,9%, og han har sluppet inn 1,77 mål i snitt.

Skadelisten har dessverre blitt enda lenger, ettersom Sondre Bolling Vaaler har blitt lagt til på den i tillegg til Thomas Valkvæ Olsen, Fredrik Lystad Jacobsen og Erik Beier Jensen. Inn kommer Joakim Opsahl, som har vært på utlån til Lørenskog noen kamper, mens Kristoffer Thomassen går inn på plassen til Sondre.

Kampstart er klokken 18.30, og hvis du ikke er blant de heldige som har billett kan kampen sees på TV2 Sumo.